REKLAMI GEÇ

Erkek arkadaşından ayrıldı, yaşamına son verdi

Erkek arkadaşından ayrıldı, yaşamına son verdi

Fatih Mahallesi’nde oturan Ümmü B. evlerinin arka balkonunda kendini iple asarak yaşamına son verdi. Üst kat komşusunun fark ettiği genç kızı ipten aldılar, ancak hayatını kaybettiği belirlendi. Genç kızın erkek arkadaşından ayrılık mesajı aldıktan sonra yaşamına son verdiği iddia edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Eylül 2019 Pazar, 14:07

Olay, Pamukale’nin Fatih Mahallesi 1992 sokakta meydana geldi. Dün öğleden sonra 16.00 sıralarında işten eve gelen 19 yaşındaki Ümmü B. bir süre sonra çığlıklar atmaya başladı. Mahalle sakinlerinin “Bitti, her şey bitti” dediğini duyduğu genç kız, arka balkona giderek kendini iple astı.

ÜST KAT KOMŞUSU FARK ETTİ
Üst kat komşusu, balkona çamaşır asmak için çıktığında alt kattaki Ümmü B.nin ipte asılı olduğunu fark etti. Çevre sakinlerinin yardımıyla eve giren komşuları genç kızı ipten aldı, ancak her şey için geç kalınmıştı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ümmü B.nin öldüğünü belirleyen sağlık ekipleri, otopsi için hastaneye kaldırdı.

AFYON’DA TOPRAĞA VERİLDİ
Otopsi işlemlerinin ardından memleketi Afyonkarahisar’a gönderilen Ümmü B. Hocalar Mahalle Camii’nde ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Yukarıçapak Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu