REKLAMI GEÇ

Gürlesin AK Partilileri yemekte buluşturdu

Gürlesin AK Partilileri yemekte buluşturdu

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti İl Teşkilatı, Pamukkale İlçe Teşkilatı, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu ve üyelerini iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Haziran 2016 Cumartesi, 12:02

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in ev sahipliğinde Karahayıt’ta verilen iftar yemeğine AK Parti milletvekilleri Sema Ramazanoğlu ve Şahin Tin, AK Parti İl Başkanı Necip Filiz, Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, İl Gençlik Kolları Başkanı Melih Serim, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan ve Adnan Kaya, il, ilçe, kadın ve gençlik kolları teşkilatlarının üyeleri katıldı.

denizli-pamukkale-belediyesi-ak-parti-teskilati-bu-yemekte-bulustu-1

Tüm katılımcılara teşekkür eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “AK Parti ailemizle bu gönül sofrasında bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Ramazan ayınız mübarek olsun. Cenabı Allah, rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan’ı en iyi şekilde, tüm güzellikleriyle birlikte yaşamamızı nasip etsin” dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise, Ramazan ayında teşkilat üyeleriyle bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, barış ve huzur dolu bir Türkiye dileklerini sundu.

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu ise, Gürlesin’in ev sahipliğine teşekkür ederek, “Ramazan ayı bir huzur ve sükunet iklimidir. Bu ayda sadece bedenlerimiz oruç tutmuyor. Asıl oruç ruhumuza tutturduğumuz oruçtur. Buda insan olarak bizi var eden, eşrefi mahlukat yapan değerleri içimiz de ruhumuzda büyütmek için vesile olan bir aydır. AK Parti olarak büyük bir aileyiz. Başkanımız Sayın Hüseyin Gürlesin’in ev sahipliğinde bugün bir aradayız. Bu atmosferde teşkilatımızla birlikte olmanın onurunu yaşıyorum. Allah ülkemizin birlik ve beraberliğini daim etsin” diye konuştu.

denizli-pamukkale-belediyesi-ak-parti-teskilati-bu-yemekte-bulustu-2
AK Parti İl Başkanı Necip Filiz de, Türkiye’nin birlik ve beraberliğine kast edenlere fırsat verilmemesini dileyerek, “Ramazan ayında duamız Cenabı Allah milletimizi, vatanımızı her türlü sıkıntılardan, düşmanlarımızdan korusun. Türkiye sevdalısı siz dava arkadaşlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Birliğimizi ve bütünlüğümüzü bozmaya çalışanlara Allah fırsat vermesin. Birlik ve beraberliğimiz pekiştiği organizasyona katılan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

DUYU   -  Bağlantı 11 Haziran 2016, 13:55

İNŞALLAH BU TÜR ETKİNLİKLER BELEDİYENİN KASASINDAN ÇIKMIYORDUR.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu