REKLAMI GEÇ

Gürlesin: İçmek isteyen alsın iki bira evinde içsin

Gürlesin: İçmek isteyen alsın iki bira evinde içsin

Pamukkale Belediye Meclisi’nde Gözler ve Cankurtaran Mahalleleri içkili alan olarak ilan edildi. Muhalefetin “Kim gidecek oralara kadar?” itirazına Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İçecek olan alsın iki bira evinde içsin, biz ona müdahale etmiyoruz” dedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 3 Nisan 2015 Cuma, 19:47

Pamukkale Belediye Meclisi Nisan ayı toplantılarının ikinci oturumunu gerçekleştirdi. Toplantının en çok tartışılan maddesi içkili alanların belirlenmesine ilişkin İdari ve Diğer İşler Komisyonu ile Çevre ve Sağlık Komisyonu’nun raporuydu.

Pamukkale İlçesi’nin içkili alanları Gözler Mahallesi ve Cankurtaran Mahallesi olarak belirlendi. Bu mahallelerin dışında açılacak olan işletmelere içki ruhsatı verilmeyecek. Komisyon raporuna CHP grubundan itiraz geldi. CHP Grup Başkan Vekili Yılmaz Doğan, Gözler’in merkeze 40 kilometre, Cankurtaran’ın da aynı mesafede olduğunu belirterek, “Bu yasaklamanın bir başka yoludur. O kadar mesafeye kim gidecek? Biz CHP olarak bu maddeye ret oyu vereceğiz” dedi.

CHP’nin itirazına yanıt veren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Biz yalnızca bir düzenleme getirmeye çalışıyoruz. İçkiyi yasaklamıyoruz. Şehir merkezinde her noktada içki satışı var. İçmek isteyen 2 bira alır, gider evinde içer. Biz buna müdahale etmiyoruz” diye konuştu.

Tartışmaların ardından madde AK Parti ve MHP grubunun evet oyları ile kabul edildi. CHP grubu ise ret oyu kullandı. Böylelikle Pamukkale ilçesinde Gözler ve Cankurtaran içkili alan olarak ilan edildi. Bu bölgelerin dışında sadece turizm ruhsatı olan işletmeler içki servisi yapabilecek. Halihazırda ruhsatı olan işletmelerin ruhsatları geçerliliğini sürdürecek ancak yeni ruhsat verilmeyecek.

Yorumlar

adar   -  Bağlantı 4 Nisan 2015, 10:51

Cankurtaran içmeye giden nasıl dönecek.Alkol kontrolünden nasıl geçecek.Çamlık turizm bölgesi ilan edilmeli orası barlar sokağı gibi olmalıydı.İnsanlar sosyalleşirdi.Çamlıkı bile bitirdiler.Eskiden çamlıkta içki içilirdi.Miller sazını alır eğlenirdi.

alican   -  Bağlantı 4 Nisan 2015, 10:03

o tarz yerler keşke daha uzak yerlerde olsa, o tarz yerlerin sahipleri tomarla para kırpıyor çalışan bayanlar sanki garson…

Ahmet Korkmaz   -  Bağlantı 4 Nisan 2015, 09:00

Arkadaş o zaman cami de açmayın. Namaz da evde kılınabilir.

zafer   -  Bağlantı 3 Nisan 2015, 23:17

13 yıldır kimsenin yaşam tarzına müdahale etmedik! Bakın hala evinizde alkol almanıza müsade ediyoruz. Susun artık.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu