REKLAMI GEÇ

Gürlesin: İhtiyaç sahiplerinin elinden tutuyoruz

Gürlesin: İhtiyaç sahiplerinin elinden tutuyoruz

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, sosyal belediyecilik anlamında aktif bir hizmet sunduklarını, hayata geçirdikleri projeler ve çalışmalarla ihtiyaç sahibi ailelerin elinden tuttuklarını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Eylül 2016 Pazartesi, 14:05

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yerel yönetimin yapması gereken işler, yerine getirmesi gereken görevlerin dışında sosyal belediyecilik anlayışını yaşamın her alanına yaymaya çalıştıklarını söyledi.

İhtiyaç sahiplerine ulaşmanın çabası içinde olduklarını vurgulayan Gürlesin, “Hayata geçirdiğimiz projeler ve çalışmalarla ihtiyaç sahibi ailelerimizin, vatandaşlarımızın, yaşlılarımızın, engellilerimizin her anlamda elinden tutuyoruz. İlçemizde ihtiyaç sahibi olan kim varsa ayağına kadar giderek yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu konuda da ciddi bir mesai harcıyoruz. Vatandaşlarımızın, o mağduriyetlerini gidererek sevinçlerini görmek her şeye değer. Vatandaşlarımıza çağrımız, çevrelerinde ihtiyaç sahibi bir aile, vatandaş varsa belediyemize bildirmeleri. Yaptığımız incelemelerden sonra o ailemizin yüzünü güldürmek için gereken ne varsa yapıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 15 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 12 26Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Parçalı Bulutlu