REKLAMI GEÇ

Gürlesin karne sevincini paylaştı

Gürlesin karne sevincini paylaştı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Adil Demireren Mustafa Mudoğlu İlkokulu’nda, eğitim öğretimin son günü düzenlenen yıl sonu etkinliği programına katılarak, öğrencilerin sevincini paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2015 Cuma, 16:15

Etkinliğe Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru’nun yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan ile çok sayıda, öğrenci, öğretmen ve öğrenci velileri katıldı.

Başkan Gürlesin, etkinlikte yaptığı konuşmada eğitimin önemine işaret etti. Çocukların ve gençlerin daha iyi şartlarda eğitim görmesi için belediyenin üzerine düşeni yaptığını kaydeden Başkan Gürlesin, ‘Belediye olarak eğitime her zaman farklı ilgi ve alakayla baktık. Eğitime pozitif ayrımcılık yaptığımızı her ortamda söylüyorum. Ham dolsun 1 yıllık bir belediye başkanıyım ama sözde değil icraat anlamında birçok destek verdik. Amacımız eğitim kalitesinin biraz daha iyileştirilmesi ve kalitenin artırılmasıdır. Bu amaçla bugüne kadar olduğu gibi dönemimizin son gününe kadar eğitime elimizden gelen tüm desteği vereceğiz. Böylece çocuklarımızın, gençlerimizin, öğretmenlerimizin ve ailelerimizin daha da mutlu olacağını düşünüyoruz. Ve ben, okul müdürü ömür tebrik ediyorum. Göreve başlayalı 1 yıl olmadan 4 farklı projeye imza atmış’ dedi.

Kaymakam Beyru da, ‘Okullarımızın sosyal sorumluluk alanında projeler üretmelerini arzu ediyoruz. Parçalanmış ailelere merhem olacak şekilde bir projeyi hayata geçirmişsiniz. Harika bir proje olmuş. Diğer 3 proje de birbirinden değerlidir. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Belediye, milli eğitim ve kaymakamlık olarak birçok projede birlikte hareket ediyoruz. Öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize daha iyi hizmet vermek için el ele çalışmalar yürütüyoruz. Biz birçok projede birlikte hareket etmeye devam edeceğiz. Ben bizlere her projede destek olan Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin başta olmak üzere tüm destek olan kurum kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize de dolu dolu bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum’ dedi.
Okul Müdürü Cengiz Sarıca da bir konuşma yaparak öğrenci, öğretmenle ve velilere seslendi.

Ardından okulun düzenlediği 4 farklı projede dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Bu arada velilere yönelik okuma yarışmasında 1, 2. ve 3. Olan velilere de hediye verildi. Başkan Gürlesin ayrıca tüm öğrencilere tişört hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu