REKLAMI GEÇ

Gürlesin Kocadere’de çalışmaları inceledi

Gürlesin Kocadere’de çalışmaları inceledi

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kocadere Mahallesi’nde aile sağlığı merkezi ve Kocadere Caminde yürütülen onarım, çevre düzenlemesi çalışmalarını inceledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Eylül 2016 Pazartesi, 10:36

Pamukkale Belediyesi, Kocadere Mahallesi’nde vatandaşlarında öncelikli talebi olan aile sağlığı merkezinin onarımı ve Kocadere Caminin tadilat ve çevre düzenlemesi çalışmalarını başlattı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’de yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Gürlesin, 331 bin nüfusuyla Pamukkale 26 ilden daha büyük olduğuna dikkat çekerek, “İlçemizde üst yapıdan yeşil alana, vatandaşlarımızın toplu kullanımında olan yapıların modernizasyonundan sosyal belediyeciliğe her alanda yoğun çalışmalar yürütmekteyiz. Amacımız dönemimizde ilçemizin tamamında ciddi bir değişim ve dönüşümü tamamlayarak eksiklikleri, ihtiyaçları gidermek. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sosyal belediyecilikle her zaman yanlarında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu nedenle de ekiplerimizle yoğun tempoda çalışıyoruz. Belediyemizin kuruluşundan bugüne 30 aylık dönemde geldiğimiz nokta ortada. Geri kalan sürecimizde de bir bir yürütülen çalışmaları tamamlayarak, planladığımız çalışmaları hayata geçireceğiz. ‘Pamukkale’de yaşamak bir ayrıcalık olacak’ sloganıyla yola çıkmıştık. İnşallah bu sözde yerini bulmaya başladı. 68 mahallemizde olduğu gibi Kocadere Mahallemizde de önemli çalışmaları başlattık. Vatandaşlarımızın güzel bir ortamda sağlık hizmeti alması için aile sağılığı merkezimizin tadilatını yapacağız. Ayrıca Kocadere Caminde onarım, çevre düzenleme ve çocuklarımız için oyun alanı olacak çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah ikisi de kısa zamanda bitecek. Çalışmalarımızın ben şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 15 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 12 26Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Parçalı Bulutlu