REKLAMI GEÇ

Gürlesin: O personelin icabına bakacağız

Gürlesin: O personelin icabına bakacağız

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, pazar günü yapılacak genel seçimde AK Parti’ye oy verilmemesi yönünde propaganda yapan belediye personeli bulunduğunu ima ederek, “Belediyede ‘AK Partiye oy verirseniz böyle olur’ diyen personel olduğunu biliyoruz. Seçimden sonra icabına bakacağız” diye konuştu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 5 Haziran 2015 Cuma, 12:58

Pamukkale Belediye Meclisi Haziran toplantıları başladı. İlk birleşimde gündemde bulunan 25 madde incic-1elenmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi.Ancak toplantıya gündem dışı yapılan konuşmalar damgasını vurdu.

Pamukkale Belediye Meclisi’ndeki tartışmanın fitilini CHP Grubu üyesi Özkan Aslan’ın konuşması ateşledi. Aslan, Zeynep Kural ile birlikte Pamukkale Belediye Başkanlığı’ndan 11-15 Mayıs tarihleri arasında personelin işe başlama ve işten ayrılmaları ile ilgili basmış oldukları kartların örneklerinin onaylı suretlerini istediklerini, ancak 18 Mayıs’ta verdikleri dilekçeye cevap alamadıklarını söyledi.

Bilgi edinme hakkının gasp edildiğini savunan Aslan, “Biz bunda kasıt aramak istemiyoruz. Ancak belediye başkanlığının  ağır ihmali olduğunu  da belirtmek isterim” sözleri üzerine tartışma çıktı.

GÜRLESİN’DEN “İCABINA BAKACAĞIZ” ÇIKIŞI
CHP’li Aslan’ın bu eleştirisine cevap veren Gürlesin, “Personel ile ilgili varsa bir bilginiz bizimle paylaşın. Biz, belediye içinde ideolojik davranan personellerimizin olduğunu biliyoruz. Hatta ‘AK Parti’ye oy verirseniz böyle olur’ diyen personelimiz bile var. Ancak  seçim sonrası bu personelimizin icabını bakacağız” diye konuştu.

Yorumlar

lazımdeğil   -  Bağlantı 5 Haziran 2015, 21:32

Memur burada AK partiye oy verin deseydi yine olmazdı.Memur taraf tutmaz.Ak partiye ov erin vermeyin diyemez.

Halit Gürel   -  Bağlantı 5 Haziran 2015, 17:51

Sizi desteklemeyen adamın icabına bakacaksınız ama tüm personeli zorla mitinglere götürüp orada yoklama alacaksınız ha başkan. Bravo! İleri demokrasi.

mesut olgun   -  Bağlantı 5 Haziran 2015, 16:10

akepeye oy verin diye yanınızda gezseydi bir şey yoktu demi.. vermeyin diyince icabına bakacağız. ne ala. her yer çiftlik maşallah. işte akepe işte demokrasi..

Volkan   -  Bağlantı 5 Haziran 2015, 14:03

İşiniz gücünüz yandaş olmayanın kendi tabirinizle ‘İcabına bakmak’ 2 gün kaldı.Bu millet sizin icabınıza sandıkta bakacak zaten…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık