REKLAMI GEÇ

Gürlesin’den eğitime destek

Gürlesin’den eğitime destek

Pamukkale Belediyesi, Hüsamettin Kulaklı İlkokulu’na modern bir konferans salonu kazandırdı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, protokol üyeleriyle birlikte törenle salonun açılışını gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ocak 2016 Cumartesi, 14:22

Hüsamettin Kulaklı İlkokulu Konferans Salonu’nun açılış törenine; Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Pamukkale Belediyesi Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Türkay Gözlükaya, Pamukkale Belediye Meclis üyeleri, Hüsamettin Kulaklı İlkokulu Müdürü Kadir Dabancalı, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Hüsamettin Kulaklı İlkokulu’na modern bir konferans salonunu kazandıran Başkan Gürlesin, protokol üyeleriyle birlikte kurdeleyi keserek salonu hizmete açtı.

Hüsamettin Kulaklı İlkokulu Müdürü Kadir Dabancalı ve Denizli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün eğitime katkılarından dolayı Gürlesin’e teşekkür etti.

gurlesin-egitim-destek-ic

EĞİTİME DESTEĞİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK
Başkan Gürlesin, daha güçlü bir Türkiye için geleceğimiz olan çocuklara en iyi ve kaliteli eğitimin verilmesine destek olmak noktasında ilçede seferberlik içinde olduklarını söyledi. İlçede 7. okula konferans salonu kazandırmanın mutluluğu ve onuru içinde olduğunu aktaran Başkan Gürlesin, “Bizim eğitime bakış açımız çok farklı. Eğitimi çok önemsiyoruz. Mutlu bir gün yaşıyorum. Bugün bir okulumuza daha konferans salonu kazandırdık. Resmi olarak bugün 7. konferans salonumuzu Hüsamettin Kulaklı İlkokulumuzda açtık. Hayırlı olmasını diliyorum. Geleceğimiz olan çocukların en iyi ortamlarda eğitim alarak, tam donanımlı yetişmelerine olanak sağlamak için belediye olarak bu çalışmamızla katkı sunuyoruz. İlçe sınırlarında bulunan 128 okulumuzun tamamına ulaşarak, ihtiyaçlarını gidermek için yoğun bir çalışma içindeyiz. Ciddi anlamda eğitime dev bir bütçe sunuyoruz. Yeni kurulan bir belediye olmamıza rağmen, bilinir belediyecilik hizmetlerimizin yanında eğitimde ana başlıklarımızdan. Biz gerçekten ülkemizi en iyi yerlerde görmek istiyorsak eğitim önemsemeliyiz. Bu nedenle okullarımıza çevre düzenlemesinden konferans salonlarına, fiziki ihtiyaçlarından laboratuvarlara kadar destek olarak çocuklarımıza verilen eğitimin kalitesinin yükselmesine katkı veriyoruz. Bu katkılarımız artarak ta devam edecek. Salonumuzun tekrar hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ÖĞRENCİLERDEN ETKİLEYEN GÖSTERİ
Konuşmaların ardından Hüsamettin Kulaklı İlkokulu öğrencileri yeni konferans salonlarında ilk gösterilerini sergiledi. Öğrenciler katılımcılara, şiir ve müzik ziyafeti sundu. Öğrencilerin performansı katılımcılar tarafından büyük alkış aldı. Etkinlik sonunda öğrenciler, Başkan Gürlesin’e okula kazandırdığı konferans salonu için çiçek vererek teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 13 26Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 12 30Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 15 32Parçalı Bulutlu