REKLAMI GEÇ

İşitme engellilere kamera

İşitme engellilere kamera

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli İşitme Engelliler Derneği’nin talebi üzerine sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerini kayıt altına alarak daha geniş kitlelere ulaşmalarını sağlayacak tam donanımlı profesyonel bir kamerayı ziyaretinde derneğe hediye etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Haziran 2015 Pazartesi, 10:38

Pamukkale Belediye Meclisi üyesi de olan Denizli İşitme Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Çelebioğlu ve dernek üyesi işitme engelliler, daha fazla engelli vatandaşa ve geniş kitlelere ulaşmalarını sağlayacak bir kamerayı Başkan Gürlesin’den talep etti.

Gürlesin, sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerini kayıt altına alarak daha geniş kitlelere ulaşmalarını sağlayacak tam donanımlı profesyonel bir kamera alarak derneği ziyaret etti. Ziyarette Başkan Gürlesin’e Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri Adnan Kaya, Alpaslan Albay ve Ak Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı da eşlik etti. Denizli İşitme Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Çelebioğlu ve dernek üyelerinin karşıladığı Başkan Gürlesin, profesyonel kamerayı derneğe hediye etti.

“BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİR İSTEKTİ”
Denizli İşitme Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Çelebioğlu, Başkan Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ederek, “İşitme engeliler olarak üyelerimize, işitme engelli kardeşlerimize ve topluma ulaşmak anlamında kamera büyük bir ihtiyaçtı. Etkinliklerimizi kayıt altına alarak cd ortamında ve sosyal medyada Başkanımız Hüseyin Gürlesin’in desteğiyle daha geniş kitlelere ulaşacağız. Tekrar çok teşekkür ediyorum” dedi.

“ENGELLİLERİMİZİN YANINDAYIZ”
Pamukkale İlçesi’nde engelleri kaldırmak azami gayret gösterdiklerini belirten Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediye Meclisi üyesi de olan İbrahim Çelebioğlu ile birlikte çalışmaktan onur duyuyoruz. Bir işitme engelli olarak karar mekanizmasının içinde yer alarak, engelli kardeşlerimizin temsilcisi olarak görev yapıyor. Bu da bizlere de engellilere yönelik olarak çalışmalarımıza da çok olumlu olarak yansıyor. Biz engelli vatandaşlarımız noktasında pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştıracak projeler belediyenin öncelikleri arasında yer alıyor. Bireysel anlamda ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza da ulaşıp, sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. Biz engelli olan vatandaşlarımızın engellerini ortadan kaldırmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Denizli İşitme Engelliler Derneğimizin bizden etkinliklerini görüntü olarak kayıt altına alarak daha geniş kitlelere ulaşmalarını sağlayacak bir kamera talepleri oldu. Bizde seve seve yardımcı olacağımızı söyledik. İşitme Engelliler Derneğimize profesyonel ve tam donanımlı bir kamera aldık. Bugünde bu kameramızı derneğimize faaliyetlerinde kullanmaları için hediye ettik. Hayırlı olmasını diliyoruz. Engelli kardeşlerimizin her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu