REKLAMI GEÇ

Gürlesin’den öğrencilere eşofman

Gürlesin’den öğrencilere eşofman

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Fatih ve Üçgen Kız Kuran kurslarında hafızlık eğitimi alan öğrencilere eşofman takımı hediye etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2016 Cuma, 10:54

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Müftüsü Mehmet Aşık, Pamukkale İlçe Müftüsü Nihat Sevil, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kaya ile birlikte Ramazan ayı öncesinde Üçgen ve Fatih Kız Kuran kurslarında hafızlık eğitim alan öğrencileri ziyaret etti.

Kursları ziyaretinde öğrencilerle sohbet eden Gürlesin, Kuran kurslarının ihtiyaçlarıyla ilgili bilgi aldı ve giderilmesi için çalışmalar yapacaklarını söyledi. Öğrencilerin Pamukkale gezisi isteğini de kırmayan Gürlesin, beyaz cennet gönderme sözünü verdi. Gürlesin, Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilahiler okuyan öğrencilere eşofman takımı hediye etti.

İhtiyaçların karşılanması konusundaki desteklerinden dolayı Gürlesin’e teşekkür eden İl Müftüsü Mehmet Aşık ise, “Bugüne kadar camilerin temizlenmesinden, bakımına kadar desteklerini bizlerden esirgemedi. Kuran kursları anlamında camilerin alt kısımlarının düzenlenmesinde büyük emek verdi, vermeye de devam ediyor. Kuran kurslarımıza yaptığımız ziyaretlerde de, kurslarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi anlamında önemli bir destek sundu. Allah kendisinden razı olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık