REKLAMI GEÇ

Gürlesin’in üniversitelilerle sahur buluşması

Gürlesin’in üniversitelilerle sahur buluşması

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Prof. Dr. Cevat Akşit Öğrenci Yurdu’nda kalan üniversiteli gençlerle sahur etkinliğinde buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Haziran 2016 Cumartesi, 09:28

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Alaattin Aktaş ile birlikte sahuru üniversite öğrencilerinin kaldığı yurtta yaptı. Öğrencilerle sohbet eden Gürlesin, istekleri dinledi, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

“EĞİTİME DESTEK VERİYORUZ”
Öğrencilere de seslenen Gürlesin, Pamukkale Belediyesi olarak eğitime destek verdiklerini belirterek, “Ülkemizin her daim güçlü olması, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında öncelik çocuklarımızın, gençlerimizin en iyi şekilde eğitim almalarından geçer. Bu nedenle Pamukkale Belediyesi olarak biz eğitimi önemsiyor, eğitime destek sağlıyoruz. Her platformda üniversiteli öğrencilerimizle bir araya gelerek isteklerini dinliyor, sıkıntılarına çözüm arıyor, sohbetler gerçekleştiriyoruz. İsteklerinizi de aldık. İnşallah hayata geçirilmesi anlamında planlama çalışmalarını yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık