REKLAMI GEÇ

Hedef daha yeşil Pamukkale

Hedef daha yeşil Pamukkale

Pamukkale Belediyesi, ilçe genelinde bulunan parkların daha yeşil bir görünüme kavuşturulması için çalışma başlattı. Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 8 mahallede mevcut parkları ve yapımı planlanan park alanlarını inceledi, yeşil ve nefes alan bir Pamukkale için park alanlarına büyük önem verdiklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Eylül 2015 Cuma, 14:26

Pamukkale Belediyesi, park ve yeşil alan çalışmalarına büyük önem veriyor. Pamukkale Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 250 civarındaki park ve yine 200 dolayındaki yeşil dokuya sahip orta ve yan refüjlerin yeşil dokusunu koruyor, daha da renklendiriyor, parklarda çocuk oyun grupları ve spor aletlerindeki eksiklikleri gideriyor. İlçede mahalle mahalle incelemeler yapan Başkan Gürlesin, Yunusemre, Siteler, Asmalıevler, Zeytinköy, Cumhuriyet, Fatih, Deliktaş, Akhan ve Pınarkent mahallelerinde mevcut parkları ile yapımı planlanan park alanlarını yerinde inceledi. Başkan Gürlesin’e Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Türkay Gözlükaya da eşlik etti.

“PARKLARA ÖNEM VERİYORUZ”
Park alanlarına büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak 68 mahallemizin içinde park bahçeler alanında büyük atılım yapmak istiyoruz. Bu kapsamda mahalle mahalle incelemelerde bulunuyor, mevcut parkları ve yapılacak park alanlarını inceliyoruz. Sadece bugün 8 mahallemizde incelemede bulunduk. Pamukkale Belediyesi olarak ilçemizde her mahallede mevcut olan oyun gruplarının ve spor aletlerinin rehabilitasyonunu gerçekleştiriyoruz. Çünkü bir çoğu ya kullanılamayacak durumda yada kullanımı uygun değil. Bunları daha iyi şekilde ve ilave oyun parkları, fitnes grubu ve spor aletleriyle beraber daha iyi noktaya getirmek istiyoruz. İlçe genelinde park ve bahçelerde ciddi bir çalışmamız var. Parklarımızı iyi bir noktaya getirmek istiyoruz. ‘Geleceğimiz olan çocuklarımızın mutlu olması dolayısıyla ailelerin de mutlu olması’ demektir. Parkları gerçek anlamda park gibi yapmak istiyoruz. Bu konuda eksiklikleri gidermek amacıyla alanda geziyoruz. Yerinde görmek farklılık arz ediyor. Yerine göre farklı parklar da farklı çalışmaların da yapılması ortaya çıkıyor. Parklarımıza ilave olarak uygun olanların kenarlarında yürüme yollarını düşünüyoruz. Mümkünse parkların yanına otopark için kullanılabilecek alanlar oluşturuyoruz. Yeni düşüncemiz parkların eski anlayıştan farklı bir şekilde daha olumlu şekilde vatandaşlarımızın hizmetine sunmaktır. Pamukkale Belediyesi’nin farkını bu alanda da hissettirmek adına bunu özellikle yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda bakış açımız çok farklıdır. Amaç vatandaşımızın mutluluğu ise bunları o en ince detayına kadar düşünmek zorundayız. Bundan dolayı parklarımızı çok daha güzel noktaya getirmek istiyoruz. İnşallah yeni dönemde parklarımız hizmet vermeye başladıktan sonra vatandaşlarımız büyük beğeni göstereceğini düşünüyorum. Ben şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık