REKLAMI GEÇ

İYİ Parti’nin Pamukkale Adayı Hasan Akgün

İYİ Parti’nin Pamukkale Adayı Hasan Akgün

İYİ Parti ile CHP arasındaki ittifakın protokolü bağlanması ve Denizli’de 3 ilçede ayrı adaylarla seçime girileceğinin açıklanmasının ardından gözler İYİ Parti adaylarına çevrildi. İYİ Parti’nin Pamukkale Adayı, mevcut İl Başkanı Hasan Akgün.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ocak 2019 Cuma, 14:29

İYİ Parti ile CHP arasında ittifak görüşmelerindeki kriz, kritik ilçelerde ayrı adaylar ile yarışa girilmesi kararı verilerek protokole bağlandı.

Liderlerin yaptığı açıklamanın ardından protokolün detayları ortaya çıktı, kriz yaratan Pamukkale’nin yanı sıra Merkezefendi ve Buldan’da da her iki partinin de kendi adaylarını çıkarmasına karar verildi.

PAMUKKALE ADAYI AKGÜN
Bu gelişmenin ardından gözler İYİ Parti’nin bu ilçelerde çıkaracağı adaylara çevrildi. Bir süredir kulislerde Ahmet Divarcı’nın geri çekileceği ve Hasan Akgün’ün aday olacağı konuşuluyordu. Son karar ile Dİvarcı geri çekilmedi, ancak Akgün partisinin adayı oldu.

HENÜZ RESMİ AÇIKLAMA YAPILMADI
İYİ Parti’den bu adaylığa ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı, ancak Hasan Akgün’ün Pamukkale adayı olduğuna kesin gözüyle bakılıyor. Akgün’ün de çalışmalara başladığı öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı