REKLAMI GEÇ

Karadenizlilerden Gürlesin’e ziyaret

Karadenizlilerden Gürlesin’e ziyaret

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Karadenizliler Derneği üyelerini ağırladı. Dernek üyeleri Gürlesin’i “5. Hamsi Festivali”ne davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Aralık 2016 Perşembe, 15:56

Denizli’de bulunan Karadenizlileri bir çatı altında toplayan Denizli Karadenizliler Derneği’nin yönetimi Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Birol Konak ve yönetim kurulu üyeleri, 11 Aralık’ta İncilipınar Parkı’nda yapılacak olan “Geleneksel 5. Hamsi Festival”i ile ilgili Başkan Gürlesin’e bilgiler verdi.

denizli-pamukkale-belediyesi-karadeniz-1

Her yıl olduğu gibi bu yıl da festivali yoğun katılımla gerçekleştireceklerini ifade eden Birol Konak, “Karadeniz deyince akla ilk hamsi geliyor. Biz de dernek olarak hamsiyle ilgili Denizli’de festival düzenliyoruz. Festivalde tonlarca hamsiyi tavada kızartarak halkımıza dağıtıyoruz. Bu festivalimizle ilgili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin beyi de aramızda görmek istiyoruz. Hem festivalimize davet hem de destek için ziyaret gerçekleştirdik. Samimiyetinden ve misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyorum. Bu vesile ile festivalimize tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İlimizdeki Karadenizliler’in yer adlığı dernek kendi kültürleri olan bir festivali Denizli’de gerçekleştiriyor. Hamsi festivali her yıl yoğun katılımla yapılıyor. Nazik davetlerinden dolayı Denizli Karadenizliler Derneği başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum. Pamukkale Belediyesi olarak İncilipınar Parkı’nda yapılacak olan festivalle ilgili üzerimize düşen konularda destek vereceğiz. Denizli farklı bölgelerden gelen vatandaşlarımızın birlik ve beraberlik ruhu içinde yaşadığı bir kent. Bu tür kültürel etkinliklerle vatandaşlarımız arasında kaynaşma da sağlanmış oluyor. Ben şimdiden hamsi festivalinin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu