REKLAMI GEÇ

Karakurt’ta cami düzenlemesi

Karakurt’ta cami düzenlemesi

Pamukkale Belediyesi, yapımı kısa zaman önce biten Karakurt Gölbaşı Caminin bahçe düzenlemesi, şadırvanı, çocuk oyun alanlarını tamamlayarak hizmete açtı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede okullara verdikleri destek kadar camilere de destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mayıs 2016 Pazartesi, 10:39

Pamukkale Belediyesi, Karakurt Mahallesi’nin girişinden mahalle merkezine kadar olan yolu, 700 bin liralık yatırımla hizmete açmıştı. Bu çalışmanın ardından kısa süre önce yapımı tamamlanan Karakurt Gölbaşı Camii, şadırvan ve tuvalet yapımı, cami avlusunun mermer ve traverten döşenmesi, cami etrafının taş duvar ile çevrelenmesi, park ve çocuk oyun alanı çalışmaları ile cami çevresini muazzam bir görüntüye kavuşturuldu.

karakurt-cami-1

Tamamlanan hizmetlerin açılış törenine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale İlçe Müftüsü Nihat Sevil, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Akdemir, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Abdullah Sevinçli, Türkay Gözlükaya, Pamukkale Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

karakurt-cami-4

Pamukkale’de camilerin fiziki ihtiyaçlarının giderilmesi için Başkan Gürlesin’in önemli destekler verdiğini belirten Pamukkale İlçe Müftüsü Nihat Sevil, “Bugün de o eserlerden biri Karakurt Gölbaşı Camimizde hayata geçti. Bahçe düzenlemesinden şadırvana, tuvaletlerden çocuk oyun alanlarına caminin tüm ihtiyaçlarını gideren Pamukkale Belediye Başkanımız Hüseyin Gürlesin’e teşekkürü bir kez daha borç biliyorum” dedi.

karakurt-cami-3

“CAMİLERİMİZE DESTEĞİMİZ SÜRECEK”
Okulların ve camilerin çok önemli olduğunu belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, “Bilindiği üzere okullarımıza önemli bir destek sağlıyoruz. Bunun yanında yine camilerimize de aynı desteği veriyoruz. Vatandaşlarımızın camilerde ibadetlerini sıkıntısız yapmalarını sağlamak için camilerimizin her türlü ihtiyacı karşılaması gerekiyor. Bu nedenle ilçemizde camilerimizin başta belirli periyotlarda sürekli temizliğinin yanı sıra camilerimizin kullanılmayan alt kısımlarının Kuran kursları olarak düzenlenmesi, şadırvanı, tuvaleti, çevre düzenlemesi ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında önemli yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Bugünde Karakurt Gölbaşı Camii’nde tamamladığımız yatırımların açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Camilerimiz ne kadar temiz ve düzenli olursa insanlarımız o kadar gönül rahatlığı ile ibadetlerini yapabilir. Pamukkale Belediyesi olarak camilerimize yönelik desteğimiz devam edecek” dedi.

karakurt-cami-2

DUALARLA AÇILDI
Konuşmaların ardından Karakurt Gölbaşı Camii’nde yapılan yatırımların açılış töreni, dualarla yapıldı. Tören sonrasında Başkan Gürlesin ve protokol üyeleri camide incelemelerde bulundu. Pamukkale Belediyesi’nin pilav hayrı ile etkinlik son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık