REKLAMI GEÇ

Karataşlılar arazilerine daha kolay ulaşacak

Karataşlılar arazilerine daha kolay ulaşacak

Pamukkale Belediyesi, kent merkezine 21 kilometre umesafedeki Karataş Mahallesi’nde, tarımla uğraşan vatandaşların arazilerine ulaşımı kolaylaştırmak için Okçuiçi Deresi’ne menfez yapılmasını sağladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ağustos 2015 Perşembe, 12:11

Pamukkale Belediyesi’nin Karataş’ta tarım arazilerine ulaşımı kolaylaştırma amacıyla başlattığı çalışma atmamlandı. Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü, 2 haftalık çalışmayla 2 metre yüksekliğinde ve 8 metre genişliğinde menfez yaptı.

Karataş Mahalle Muhtarı Ercan Ergüneş, menfez yapılmadan önce Okçuiçi Deresi’nin özellikle kış aylarında geçit vermediğini ifade ederek, “Bu dere kışın yağışlar nedeniyle çok yoğun olarak akıyor. Yaz aylarında bile geçit vermediği zamanlar oluyordu. Sıkıntımızı Pamukkale Belediyesi’ne ilettik. Kısa sürede menfez yapıldı. Artık bin 500 dönüm araziye ulaşmak daha kolay olacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, “Karataş’ta vatandaşlar tarım arazilerine gitmekte sıkıntı çekiyordu. Bize bu sorunun iletilmesinin ardından incele yapıldı ve kısa sürede çalışmalar başladı. 2 haftalık çalışmayla yaklaşık 40 bin liraya mal olan menfezi tamamlayarak halkımızın hizmetine sunduk” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu