REKLAMI GEÇ

Kaza kurbanı Samet’in okulunda anı köşesi oluşturuldu

Kaza kurbanı Samet’in okulunda anı köşesi oluşturuldu

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, servis aracından indikten sonra hafif ticari aracın çarpması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede 5 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden ilkokul öğrencisi Samet Utku Barak için okulunda anı köşesi oluşturuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Şubat 2019 Perşembe, 16:25

DENİZLİ (AA)
Okul servisinden indiği sırada hafif ticari aracın çarpmasıyla ağır yaralanan, kaldırıldığı Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde verdiği yaşam mücadelesini 5 gün sonra kaybeden Samet Utku Barak, ailesi ile birlikte okulunda arkadaşları ve öğretmenlerini de yasa boğdu,

Samet Utku Barak için eğitim gördüğü Milli Eğitim Koruma Derneği İlkokulu’nda bir anı köşesi oluşturuldu. Okul yönetimince okulun girişinde oluşturulan köşede “Seni unutmayacağız Samet Utku Barak” yazılı pano altındaki masaya öğrenciler çiçek bıraktı. Öğrenciler duygularını resim ve yazı ile masa üzerindeki kağıtlara yansıttı.

“ŞİKAYETÇİYİM, CEZALANDIRILMALARINI İSTİYORUM”
10 yaşındaki oğlunu kazaya kurban veren baba Bekir Barak, kazada servis şoförünün ihmalinin olduğunu belirtti.

Servisi o gün farklı bir şoförün kullandığını anlatan Barak, “Servis annesi yok, şoför benim çocuğumu kapının önünde kaldırıma bırakması gerekirken karşı yolda bırakıyor. Orada benim çocuğumla beraber iki çocuğu daha indiriyor. O gün böyle bir ihmal olmuş. Önceki servis şoförü onu bırakmıyordu, karşıya geçiyordu elimize teslim ediyordu. Bütün terslikler o güne denk gelmiş. Böyle acıları başka ailelerin yaşamamasını istiyorum. Servis şirketinden, aracı kullanan şoförden ve çarpan aracın sürücüsünden şikayetçiyim” dedi.

HER İKİ SÜRÜCÜ DE GÖZALTINA ALINMIŞTI
İlkokul 4’üncü sınıf öğrencisi Samet Utku Barak, 21 Şubat Perşembe günü okul servisinden Kayhan Mahallesi’ndeki evinin yakınında indiği sırada Gülsüm D. yönetimindeki 20 R 1214 plakalı hafif ticari aracın çarpması sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı PAÜ Hastanesi’nde yapılan müdahalelere rağmen 5 gün süren yaşam mücadelesini kaybetmişti. Hafif ticari araç sürücüsü Gülsüm D. ile servis şoförü gözaltına alınmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık