REKLAMI GEÇ

Kazanmak yetmez; hedef yüzde 50

Kazanmak yetmez; hedef yüzde 50

CHP’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, hedefi koydu. Seçimi kazanmak konusunda sıkıntı yaşamadıklarını söyleyen Vural, “En az yüzde 50 alacağız. Kazanmak yetmez güçlü geleceğiz” dedi

/ DENİZLİHABER / 4 Mart 2014 Salı, 10:34

Saha çalışmalarına ara vermeksizin devam eden CHP’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, iddialı konuştu. Saha çalışmalarında 3. turu geride bırakan Vural, kazanmanın kendileri için yeterli bir başarı olmadığının altını çizdi ve ekledi; “Hedefimiz en az yüzde 50”

“30 MART’I ALDIK”
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Denizli’deki yerel seçimlerin şüphesiz en güçlü isimlerinden biri olarak gösterilen Vural, seçim çalışmalarında bir kapı daha açarak yerel seçimlerin Pamukkale’deki kazananı olduklarını şimdiden ilan etti.

HEDEF YÜZDE 50
Vural, yapılan saha çalışmaları ve kamuoyu araştırmaları, çapraz sorgular ve değerlendirmeler ile seçim yarışını önde götürdüklerinin açık bir şekilde ortaya çıktığına vurgu yaparken, seçimleri kazanmanın kendisi için yeterli bir başarı olmadığını söyledi. “Hedefimiz en az yüzde 50” diyen Başkan Vural, “Ben uzun yıllardır siyasetin içindeyim. 10 yıllık Karahayıt Belediye Başkanlığı dönemimde de aynen şimdi olduğum gibi sürekli olarak halkın içindeyim. Yapılan tüm bilimsel çalışmalar ve saha yoklamaları gibi ben de görüyorum ki 30 Mart’ta Pamukkale’de halkın iktidarı görev başına gelecek” dedi.

“BAZILARI RAHATSIZ OLMUŞ”
Halktan İbrahim Vural ismine olan yoğun ilginin bazı kesimleri rahatsız ettiğinin de farkında olduğunu belirten Vural, “Hiç kusura bakmasınlar. Ezber bozmaya geliyoruz. Nasıl geliyoruz, dürüst, temiz, içten ve içlerinden biri olarak geliyoruz. Kimse 30 Mart için farklı hayaller içine girmesin. Biz şimdi sandıkta daha güçlü bir iradeyi yansıtmak için kardeşlerimizle daha net bir hedef seçtik. En az yüzde 50 ile sandıktan çıkacağız. Allah’ın izniyle bu gerçekleşecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Yorumlar

alican kaya   -  Bağlantı 4 Mart 2014, 19:26

ben merkezefendi seçmeniyim fakat İbrahim bey belediye başkanlığı yapmış kişi olarak diğer adaylardan bir adım önde olduğunu düşünüyorum fakat pamukkalenin semtleri bana kişiye göre değil partiye göre vereceklerini sezdiriyorlar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu