REKLAMI GEÇ

Komutandan Gürlesin’e ziyaret

Komutandan Gürlesin’e ziyaret

Denizli 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Kamil Özhan Özbakır, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Aralık 2015 Salı, 17:57

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geçtiğimiz günlerde Denizli 11. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Kamil Özhan Özbakır’a nezaket ziyaretinde bulunmuştu. Tuğgeneral Özbakır da Başkan Gürlesin’e iadeyi ziyarette bulundu.

Başkan Gürlesin, ziyaretten dolayı komutana teşekkür ederek, “Pamukkale Belediyesi olarak işbirliği ve ortak çalışma noktasında bir yol izliyoruz. Vatanımız ve milletimiz için en iyi ve hızlı hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Bugüne kadar Emniyet Müdürlüğümüz, Kaymakamlığımız, Müftülüğümüz, İl Sağlık Müdürlüğümüz gibi birçok kurumumuzla protokoller imzalayarak ortak çalışmalara imza atıyoruz. Kurumlarımızın yetmediği, yetemediği noktalarda halkımıza hızlı hizmet sunmak adına yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Paylaşımcılık ilkesi ile Tugay Komutanlığımızla da her türlü işbirliği ve ortak çalışmaya da açığız. Nazik ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli’nin en büyük ilçesi konumundaki Pamukkale Belediyesi’nin çalışmalarını takdir ettiğini belirten Tuğgeneral Özbakır ise, “Aynı milletin, vatanın organlarıyız. Belediyesi, askeri, polisi, kamu kurum ve kuruluşları vatana, millete hizmet için çalışıyoruz. Şimdilerde stratejik iletişim çok önemli. Kontak halinde olduğumuz, daha paylaşımcı olduğumuz, farkındalık düzeyinin yüksek olduğu bir dönemdeyiz. Pamukkale Belediyemizle de her zaman iletişim içinde ve paylaşımcılık içinde olacağız” dedi.

Ziyarette Tuğgeneral Özbakır ve Başkan Gürlesin, birçok konuda sohbet ederek, görüş alışverişinde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 15 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 12 26Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Parçalı Bulutlu