REKLAMI GEÇ

Küçükderede’ki cinayette ölü sayısı 4’e çıktı

Küçükderede’ki cinayette ölü sayısı 4’e çıktı

Tartıştığı Ramazan Küçük’ü öldürdükten sonra intihar eden Hüseyin Arslan’ın bu cinayetten önce iki kişiyi daha öldürdüğü ortaya çıktı. Olay İntihar eden Aslan’ın işyerine çalışanlarının gelmesiyle ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ocak 2020 Pazartesi, 12:00

DENİZLİ (AA) – Pamukkale İlçesi’nde dün borçlusunu evinin bahçesinde tabancayla öldürüp intihar eden zanlının, cinayetten önce de iki kardeşi çağırdığı iş yerinde öldürdüğü ortaya çıktı, kardeşlerin cenazeleri sabah çalışanlar tarafından bulundu.

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde Hüseyin Arslan’ın (54) Merkezefendi ilçesi Eskihisar Mahallesi’ndeki konfeksiyon atölyesine giden çalışanlar, iş yeri sahibinin odasında iki kişiyi silahla öldürülmüş halde buldu.

Cesetlerin Veli ve Mustafa Akpınar isimli kardeşlere ait olduğu belirlendi. Savcılığın incelemesinin ardından iki kardeşin cenazeleri otopsi için morga kaldırıldı.  Polis, dünkü cinayetin ardından intihar eden Hüseyin Arslan’ın kardeşi H. Arslan’ı gözaltına aldı.

Hüseyin Arslan’ın, iş yerine çağırdığı iki kardeşle alacak meselesinden tartıştığı, Veli ve Mustafa Akpınar’ı öldürdüğünün tespit edildiği öğrenildi. Zanlının cinayetten sonra borçlusu Ramazan Küçük’ü (53) de evinin bahçesinde öldürüp intihar ettiği belirtildi.

Pamukkale ilçesine bağlı Küçükdere Mahallesi’nde dün akşam Hüseyin Arslan, Ramazan Küçük’ü evinin bahçesinde tabancayla öldürmüş, olay yerine 3 kilometre mesafede aynı silahla intihar etmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık