REKLAMI GEÇ

Kurtluca Mahallesi’ne halı saha sözü

Kurtluca Mahallesi’ne halı saha sözü

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kurtluca Mahallesi’ne halı saha sözü, Pamukkale’de Futbol Şöleni Turnuvası’na katılan Örenspor’a da şampiyona kupasını verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2015 Cumartesi, 12:59

Pamukkale Belediyesi’nin düzenlediği “Mahalle Buluşmaları”nın dördüncüsü Kurtluca Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Kurtluca’daki Kapalı Pazaryeri’ndeki toplantıya Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, başkan yardımcıları Fahrettin Göksu, Türkay Gözlükaya, Veli Demir, meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.

Toplantıda konuşan Gürlesin, her hafta cuma akşamları farklı bir mahallede “Mahalle Buluşmaları” etkinliğinde halka bir araya geldiklerini söyledi. Gürlesin, “Kapalı pazaryeri, parka taşı çalışmaları devam ediyor. Buraya bir de halı saha yapacağız. Tüm ekip arkadaşlarımla birlikte bu buluşmada bir araya gelerek gözden kaçan konular varsa onları da tespit ediyoruz. Her hafta bu buluşmaları 68 mahallemizde gerçekleştireceğiz” dedi.

ŞAMPİYONA KUPASI VERİLDİ
Başkan Gürlesin, gecenin sonunda Pamukkale’de Futbol Şöleni’nde şampiyon olan takımın kupasını da verdi. Haziran ayında düzenlenen “Pamukkale’de Futbol Şöleni”nde Kurtluca Mahallesi’nin temsil eden Örenspor, rakiplerini geride bırakarak mutlu sona ulaşmıştı. Şampiyonluk kupasını Örensporlu oyunculara veren Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Örenspor sizin mahallenizi temsil ederek mutlu sona ulaştı. Biz de bu başarının ödülünü getirdik. Kurban Bayramı’ndan sonra yine turnuva düzenleyeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar

Kadir Çarıklı   -  Bağlantı 25 Ağustos 2015, 11:57

Merhaba başkanım. Sayenizde sportif anlamda çok başarılı işler çıkıyor. Diğer belediyeler gibi bizim halı sahamız da kaliteli olsun başkanım. Geçen haber vardı barcelonanın stadını yapan yerli firma http://refturf.com varmış türkiyede bunlar yapıyorm

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu