REKLAMI GEÇ

Kuruyan Karahayıt Şelalesi’nin durumu içler acısı

Kuruyan Karahayıt Şelalesi’nin durumu içler acısı

Denizlili doğaseverler dahil yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan ancak 2016 yılında suyu kesilince kuruyan Karahayıt Şelalesi, hala ziyaretçi kabul ediyor. Ancak şimdiki durumu ise içler açısı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Eylül 2019 Pazar, 15:55

2016 yılında suyu kesildiği için kuruyan ancak bugüne kadar suyunun neden kesildiği konusunda çok net bir açıklama yapılmayan Karahayıt Şelalesi’nin durumu içler acısı. Şelalenin bulunduğu yer resmen çöplüğe dönmüş. Hala ziyaretçi ağılayan şelalenin durumunun görenler şaşkına dönüyor.

Daha önce birkaç kez doğa gezisi toplulukları tarafından temizlendiği bilinen Karahayıt Şelalesi, yine çöp depolama alanı gibi. Bu kez bunu son görüntüleyenler de Denizli Tabip Odası’nın üyeleri oldu.

Hafta sonunu doğa yürüyüşü ile programlayan tabip odası üyeleri Karahayıt Şelalesi’ne gittiklerinde doğa manzarası yerine çöp manzarası ile karşılaştı. Denizli Tabip Odası Başkanı Meral Alten ise bunu sosyal medya hesabına yüklediği fotoğraflarla paylaştı.

Alten yürek burkan görüntülerin yanına, “Bugün Denizli tabip odası olarak Karahayıt şelalesine yürüyüş planladık. Yürüyüşü gerçekleştirdik ama şelaleyi göremedik. Çünkü kurumuştu. Ayrıca kanyon çöplüğe dönmüştü. Bir sonraki yürüyüşümüzde çöp toplamaya karar verdik. Çok üzgünüm” yazdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu