REKLAMI GEÇ

Mahalle buluşmalarının ilki TOKİ’lerde gerçekleşti

Mahalle buluşmalarının ilki TOKİ’lerde gerçekleşti

Pamukkale Belediyesi halkın sorunlarını dinlemek amacıyla düzenlediği “Mahalle Buluşmaları”nın ilki Aktepe’deki TOKİ Konutları’nda gerçekleşti. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, hem çalışmalarını anlattı hem vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Temmuz 2015 Cumartesi, 14:16

Pamukkale Belediyesi’nin “Mahalle Buluşmaları” adı altında düzenlediği toplantıların ilki Aktepe’deki TOKİ Konutları’nda yapıldı. Toplantıya Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, başkan yardımcıları Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Abdullah Sevinçli ve Türkay Gözlükaya ile ilgili birim müdürleri katıldı.

“SİZİ DİNLEMEYE GELDİK”
Toplantıya katılanlara seslenen Gürlesin, “Biz çok defalar sizinle bir araya geldik. Ancak bu kez tüm mesai arkadaşlarımla birlikte sizin dertlerinizi dinleyip, çözüm bulmak için buradayız. ‘Mahalle Buluşmaları’ adı altında düzenlediği toplantıların ilkini TOKİ’lerde yapıyoruz. Sizlerin taleplerini alıp, en acilinden başlayarak yerine getirmek için çalışacağız. Bu çalışma belki de Türkiye’de bir ilk. Pamukkale Belediyesi olarak farkımızı ortaya koyarak halkımızın ayağına geldik. Biz bunu 68 mahallemizde de gerçekleştireceğiz” dedi.

İSTEKLERİNİ İLETTİLER
“İkram Çeşmesi’nden soğuk limonata ve çay ikramının yapıldığı toplantıda, TOKİ’lerde oturan vatandaşlar, isteklerini Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve ekibine iletti. En çok “Doğal gaz ne zaman gelecek?” sorusunun yöneltildiği toplantıda, “hastane istiyoruz”, “yollarımız genişlesin”, “çocuk oyun parkı istiyoruz” ve “mahallemizde sokak aydınlatması eksikleri var” istekleri öne çıktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu