REKLAMI GEÇ

Mecliste 2015’in son buluşması

Mecliste 2015’in son buluşması

Pamukkale Belediye Meclisi 2015’in son toplantısını gerçekleştirdi. Kasım ayı toplantılarının 3.birleşiminde tamamı imar planı değişikliği ile ilgili 8 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda, İstiklal Mahallesi’ndeki Zübeyde Hanım Caddesi’nin kaldırımlarının düzensizliği nedeniyle trafikte aksaklıkların yaşandığı dikkat çekilerek “tam bir tez konusu” yorumu yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Aralık 2015 Salı, 19:04

Pamukkale Belediye Meclisi Kasım ayı toplantılarını tamamladı. İmar komisyonundan gelen imar planı değişikliği ile ilgili gündem maddelerinin görüşülerek oy birliği ile kabul edildiği toplantıda, cadde ve sokak genişletilmesi ile ilgili düzenlemeler dikkat çekti.

denizli-pamukkale-bld-meclis-iic

KENTSEL DÖNÜŞÜM DİKKAT ÇEKİLDİ
İstiklal Mahallesi’nde bazı sokakların genişletilmesiyle ilgili gündem maddesinin görüşülmesi esnasında, CHP ve MHP gruplarından kentsel dönüşüm konularının dikkate alınması gerektiği ileri sürüldü. Başkan Gürlesin, İstiklal Mahallesi’ndeki yüksek binaların hava sirkülasyonunu engellediği ve kötü bir görüntü oluşturduğu gerekçesiyle, Pamukkale Belediye Meclisi olarak yeni bir imar planı hazırlanması gerektiği yönündeki önerilere, “Kentsel dönüşüm dikkate alınması gereken bir husus. İmar planı değişiklikleri ile ilgili çalışmalarımız var. Bu meclis bunu gerçekleştirmeli” dedi.

TAM BİR TEZ KONUSU
İstiklal Mahallesi’ndeki Zübeyde Hanım Caddesi’ndeki kaldırımların tam bir tez konusu olduğunu belirten MHP Grup Başkan Vekili Mahmut Çatlık, “Kaldırım genişliği bir yerde 1.5 metre bir yerde 7 metre. Bu trafiğin akışını engelliyor. Ayrıca, Nihat Zeybekci Kültür Merkezi’nin hizmete girmesiyle bu cadde trafiği kaldırmaz. O nedenle acilen çalışma başlatılmalı. Burası gerçekten bir tez konusu” eleştirilerinde bulundu. Gürlesin ise, Zübeyde Hanım Caddesi’nin Büyükşehir Belediyesi&ne ait olduğunu hatırlattı.

YORUCU BİR YIL GEÇİRDİK
Pamukkale Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Haluk Değirmenci, 2015 yılının son toplantısını tamamladıklarını belirterek, “İki seçimli bir yıl geçirdik. Siyasi partiler için yorucu bir yıl oldu. Bu meclis çok güzel kararlar aldı. Alınan karaların Denizli’ye hayırlı olmasını dilerim” temennisinde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu