REKLAMI GEÇ

Meğer Bonkör Velilermiş!

Meğer Bonkör Velilermiş!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in meclis toplantısında yaptığı açıklama, Pamukkale Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün başarılı öğrencileri altın ve para ile ödüllendirdiği şölenin sponsorunun devlet değil, veliler olduğunu ortaya çıkardı. İşte Pamukkale Belediyesi’nin sponsorluktan çekilmesiyle zor durumda kalan kaymakamlığın imdadına velilerin yetiştiği şölen organizasyonunun ilginç hikayesi…

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 11 Haziran 2015 Perşembe, 14:42

Pamukkale Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Merkez Spor Salonu’nda düzenlenen “Yıl Sonu Eğitim Şöleni ve Ödül Töreni’nde 230 öğrenci altınla ödüllendirilmiş, 5 okulun tiyatro ekiplerine de toplam 25 bin TL para ödülü verilmişti.

denizli-pamukkale-gurlesin-egitim-soleni-ic-1

Bu değerli hediyelerin kaymakamlık tarafından verildiği sanılmıştı. Ancak gerçek Pamukkale Belediye Meclisi toplantısında Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in açıklamaları ile ortaya çıktı.
Aslında ödül törenine Pamukkale Belediyesi sponsor olmuştu. Bunun için 3 ay önce Pamukkale Belediyesi, Pamukkale Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında organizasyonu ortak gerçekleştirmek için giderlerin Pamukkale Belediyesi tarafından karşılanmasını içeren bir prokotol imzalandı.

denizli-pamukkale-gurlesin-egitim-soleni-ic-3

DAVETİYE KRİZİ
Her şey yolunda giderken, kriz bir davetiyeden çıktı. Şölen ve ödül töreninin davetiyesine üç ortak kurumun logoları basılmış, ancak davet metninin altına sadece Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru’nun ismi yazılmıştı. İddiaya göre davetiyede sponsor kurum olan Pamukkale Belediyesi yeterince ön plana çıkarılmadığı için Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ödül törenine iki gün kala sponsorluktan çekildi. Gürlesin, gerekçelerini meclis toplantısında şöyle anlattı:
“3 ay önce Pamukkale Kaymakamlığı, Pamukkale Belediyesi, Pamukkale İlçe Milli eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladık. Ödül töreninde vaad edilen altın ve para ödüllerini Pamukkale Belediyesi karşılayacaktı. Ancak, törene iki gün kala elime ulaşan davetiyede Pamukkale Belediyesi’nin logosu yoktu. Ben parayı vereceğim, benim logom olmayacak. Yok öyle şey. Parayı veriyorsam reklamımı da yaptırırım arkadaş. O nedenle sponsorluktan çekildim. Ödül törenine de katılmadım.”

ANONS

KAYMAKAMLIK VE MİLLİ EĞİTİM ZORDA KALDI
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in ani bir kararla edinilen bilgilere göre; 100 bin lira tutan masrafları ödemekten vazgeçmesi kaymakamlık ve ilçe milli eğitim müdürlüğünü zor durumda bıraktı. Ödül töreni gelip çatmış, ancak vaat edilen hediyeleri alacak para ortada yoktu.

denizli-pamukkale-gurlesin-egitim-soleni-ic

İMDADA VELİLER YETİŞTİ
Kaymakamlık ve ilçe milli eğitim müdürlüğü çareyi okul aile birliklerine başvurmakta buldu. Okul aile birliklerinin bütçelerinden gerekli olan mali kaynak toplandı. Her okulun aile birliği, kendi okulundaki öğrencilerin ödüllerini aldı.

Yorumlar

T.B   -  Bağlantı 12 Haziran 2015, 10:55

Her ay ihtiyaç sahibi 1200 çocuğa Belediye gerekli altını takıyor sanıyorum. İhtiyacı olan gidip isteyebiliyor Hüseyin(!) beyden.

kemal   -  Bağlantı 11 Haziran 2015, 17:03

Bİ ALTINDA HÜSEYİNE VERSEYDİNİZ NE İYİ OLURDU.AYIP ETMİŞSİNİZ

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu