REKLAMI GEÇ

Muhtarların isteklerini dinlediler

Muhtarların isteklerini dinlediler

Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ve Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Türkiye Muhtarlar Derneği Denizli Şubesi’ni ziyaret ederek, yerel yönetimin bir parçası olan muhtarların istek ve önerilerini dinledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ağustos 2015 Salı, 17:05

Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ve Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Türkiye Muhtarlar Derneği Denizli Şubesi’ni ziyaret ederek, dernek başkanı Sebahattin Çolak ve mahalle muhtaryarı ile görüştü.

Muhtarların çalışma arkadaşı ve görev yaptıkları mahallelerin sesi olduğunu vurgulayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Muhtarlarımız mahallenin sesi oluyor, bizlere istek, talep ve sıkıntıları anında aktarıyorlar. Bizde çözüm noktasında istişareler ederek, o mahallenin öncelikli ihtiyaçlarına göre yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. İlçemiz sınırları içindeki 68 muhtarımızla uyum içinde çalışıyoruz. Tek amacımız var hizmeti halkımıza götürmek” dedi.

Beyru ve Gürlesin, iki saate yakın süren bu ziyarette muhtarların isteklerini dinledi, yatırım ve hizmetlere yönelik önerilerini aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık