REKLAMI GEÇ

Oğuzhan’ın yürüme sevinci

Oğuzhan’ın yürüme sevinci

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, spastik engelli olan ve doğuştan ayak kaslarındaki sıkıntı nedeniyle yatağa mahkum yaşayan 20 yaşındaki Oğuzhan Akgün’ü ameliyat ettirdi ve fizik tedavi sürecine destek oldu. Yürüteç desteğiyle de olsa ayağa kalkabilen genç, kendisini ziyaret eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Eylül 2016 Cuma, 16:30

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2 yıl önce gittiği Yeniköy Mahallesi’nde bir yardım talebi aldı. Birgül Akgün, o dönem 18 yaşında olan engelli oğlu Oğuzhan’ın doğuştan ayak kaslarındaki kısalık ve gerginlik nedeniyle yatağa mahkum yaşadığını, ancak cerrahi operasyonla yürüyebileceğini anlattı. Maddi durumları iyi olmadığı için de yardım talebinde bulundu.

Bu bilgi üzerine Oğuzhan Akgün’ü ziyaret eden Gürlesin, önce ameliyatını yaptırdı, ardından fizik tedavi sürecine destek oldu. Tedavi süreciyle birlikte yürüteçten destek alarak yürümeye başlayan Oğuzhan’ın mutluluğunu Başkan Gürlesin yaptığı ziyarette paylaştı. Oğuzhan’a bir de yürüteç hediye eden Başkan Gürlesin, kısa zaman içerisinde destek almadan yürümesini temenni etti.

“ÇOK MUTLUYUZ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anne Birgül Akgün, “Sayenizde oğlum Oğuzhan artık yürümeye başladı. Şu an yaşadığım sevinci ve mutluluğu paylaşmaya kelimeler yetmez. Desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. Allan sizden razı olsun” dedi.

Başkan Gürlesin’e teşekkürlerini ileten Oğuzhan ise, “Tek hayalim vardı o da yürümekti. Şimdi yürüyebiliyorum. Hayalimi gerçekleştirdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“BU MANZARA HERŞEYE DEĞER”
20 yaşındaki Oğuzhan’ı yatağa mahkumiyetten kurtarmak, bir gencin hayalini gerçeğe dönüştürmek için her türlü desteği sağladıklarını belirten Gürlesin, “Bir gencimizin böylesi sevincini görmek ve paylaşmak bizleri de çok mutlu etti. Oğuzhan’la tanıştığımızdan bugüne önemli bir mesafe kat ettik. Doğuştan yatağa mahkum yaşayan gencimizin cerrahi bir operasyonla yürüme şansı olduğunu öğrendiğimizde tüm desteği sağladık. Oğuzhan için hemen harekete geçtik. Başarılı bir ameliyat ve fizik tedavi sürecinin ardından Oğuzhan kardeşimiz şimdi yürüteçten destek alarak yürümeye başladı. Bizde gencimizi ziyaret ederek hem mutluluğunu paylaştık hem de O’na bir yürüteç hediye ettik” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu