REKLAMI GEÇ

Örki mahalle başkanlarıyla buluştu

Örki mahalle başkanlarıyla buluştu

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Avni Örki, mahalle başkanları ile istişare toplantısında bir araya geldi. Örki sorunları dinledi, “Gönlünüz ferah olsun. Biz geliyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ocak 2019 Perşembe, 12:02

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıya mahalle başkanları yoğun ilgi gösterdi.

Her mahalle başkanı ile bire bir görüşen Örki, mahallelerle ilgili istek, talep ve sorunları birinci ağızdan dinleme fırsatı buldu. İstişare toplantısıyla ilgili konuşan Örki,”İstişare toplantılarımız sayesinde mahallelerimizin sorunlarını birinci ağızdan dinleyerek ortak bir şekilde çözüm üretiyoruz” dedi.

Bölgesel olarak her mahalleyi incelemeye aldıklarını belirten Örki, “Pamukkale ilçemizin 68 mahallesinde ne eksikler var, vatandaşlar ne sorunlar yaşıyor, mahallelinin ne gibi istekleri var, bunların hepsini mahalle başkanlarımızla görüşüyor, istişareler yapıyoruz. Allah’ın izniyle 1 Nisan’dan itibaren Gözler’den Cankurtaran’a kadar her yere hizmeti götüreceğiz. Fatih’te yaşayan hemşerim ne gibi hizmetler alıyorsa, bunu Gözler Mahallemiz de alacak. Bunun için yoğun bir şekilde mahalle başkanlarımızla görüşerek çalışmalarını yapıyoruz. Herkesin gönlü ferah olsun, biz geliyoruz” diye konuştu

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı