REKLAMI GEÇ

Örki’den gençlere “Kitap okuyun” tavsiyesi

Örki’den gençlere “Kitap okuyun” tavsiyesi

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 2019-2020 eğitim öğretim döneminin sona ermesi nedeniyle yayımladığı mesajda, öğrencilere bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ocak 2020 Cuma, 12:27

2019-2020 eğitim öğretim döneminin sona ermesiyle başlayan yarıyıl tatilinde öğrencilere seslenen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilerden bol bol kitap okumalarını isteyen Başkan Örki, “Öğrencilerimizin karne sonuçları ne olursa olsun yoğun bir dönemin ardından hem fiziksel hem de zihinsel dinlenmeye, eğlenmeye ihtiyaç duyar. Ancak, öğrencilerimiz bu tatili sadece dinlenme, eğlence olarak görmemeli ders tekrarlarını yapmayı ihmal etmemeli ve yoğun derslerden zaman bulamadığı kitaplarını okumalıdır” dedi.

Kınıklı Mahallesi’nde hizmet veren Belediyeye ait kitap kafe, 2 bin seçkin yazardan 3 bin 700’e yakın kitap bulunduğunu ifade eden Başkan Örki, “Bu kaynağı kullanmanızı öneriyorum. Hem bir baba hem de yerel bir yönetici olarak ailelerimizden isteğimiz şudur ki, geleceğimize ışık tutacak olan öğrencilerimizi, bu yarıyıl tatilinde aldıkları karnelerle değerlendirmeyelim. Çocuklarımıza neleri yapamadıklarını değil, neleri yapabildiklerini ve yapabileceklerini anlatırsak daha yararlı olacaktır. Pamukkale Belediyesi olarak, çocuklarımızın eğitimini gerçekten önemsiyor ve eğitim projelerimize ayrıca önem gösteriyoruz. Öğrencilerimize, velilerimize, okullarımıza desteklerimizi hiçbir zaman esirgemiyoruz, esirgemeyeceğiz. Her zaman söylediğimiz gibi, Pamukkale Belediyesi olarak, geleceğimiz olan ve ileride memleketimizi yönetecek evlatlarımızın eğitimi için sonuna kadar tüm imkânları seferber ederiz. Bu düşüncelerle, yarıyıl tatilinin tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını diliyor, tatil dönüşü ikinci yarıyılın daha da başarılı dönem olmasını temenni ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu