REKLAMI GEÇ

Başkan Gürlesin denetimde

Başkan Gürlesin denetimde

Pamukkale Belediyesi, başlattığı üst yapı çalışmalarının büyük bölümünü tamamladı.  Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Develi Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Kasım 2015 Çarşamba, 15:16

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Develi Mahallesi’nde incelemelerde bulundu. 1 milyon liralık yatırımla mahallenin ana caddesinde 7 bin metrekare sıcak asfaltı, 3 bin metre bordür, 3bin metrekare parke ve 1 kilometre uzunluğunda yağmur suyu hattı ve ana caddede karşılıklı perde duvar çalışmasını yerinde inceledi.

Pamukkale Belediyesi olarak şehir merkezindeki değişim ve dönüşümü 68 mahallenin tamamına yansıtmak için yoğun çaba harcadıklarını belirten Başkan Gürlesin, “Özellikle yolun alt kısmında olan ve 30 civarında mahallemizin 50 kilometreyi bulan ana arterlerini Pamukkale Belediyesi olarak yeniden düzenliyoruz. Başlattığımız üst yapı hamlesinde birçok mahallemizin çalışmalarını tamamladık. Biten çalışmalarımızın ardından hemen planladığımız diğer mahallelerimizde çalışmalara devam ediyoruz.  Kaldırımıyla, refüjüyle, sıcak asfaltıyla, çevre düzenlemesiyle o bölgede mahallelerimizin giriş ve çıkışının farklı bir çehreye dönüştüğünü birlikte göreceğiz. İşte o örneklerden birisi Develi Mahalle’si. Kaldırımı, perde duvar çalışması, yağmur suyu hattı çalışmaları tamamlandı. Sıcak asfalt noktasında ise zemin hazırlanıyor. Birkaç gün içinde mahallemizde tüm çalışmalarımız tamamlanacak. Develi Mahallemiz büyük bir değişim geçiriyor. Ben şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Ardı ardına diğer çalışmalarımızda tamamlandığında ortaya çıkan eser, Pamukkale İlçemizin ulaştığı noktayı gösterecek” diye konuştu.

 

 

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu