REKLAMI GEÇ

Gürlesin Goncalı’da

Gürlesin Goncalı’da

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in, Mahalle Buluşmaları kapsamında 13. durağı Goncalı Mahallesi oldu. Sit alanı bölgesinde yer alan Goncalı’ya gerekli izinleri alarak üst yapı dönüşümünü başlattıklarını belirten Başkan Gürlesin, Goncalı’nın mobese kameralarıyla donatılarak mahalle sakinlerinin can ve mal güvenliğini korumaya katkı sağlayacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Kasım 2015 Cumartesi, 18:15

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe halkıyla buluştuğu mahalle buluşmaları etkinliklerini sürdürüyor. Goncalı Mahalle Buluşması’nda Başkan Gürlesin’e Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Veli Demir, Türkay Gözlükaya ve birim müdürleri eşlik etti. Goncalı Mahalle sakinleri, Gürlesin’e bölgeyle ilgili üst yapıdan yeşil alana kadar isteklerini ve taleplerini iletti.

pamukale_gurlesin_goncalı_ic

VATANDAŞLARIMIZI DİNLİYORUZ
Pamukkale İlçesi’ne in iyi ve hızlı hizmeti götürmek için Mahalle Buluşmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelip direk taleplerini aldıklarını belirten Başkan Gürlesin, “Haziran ayında başlattığımız ‘Mahalle Buluşmaları’ kapsamında her bir mahallemize giderek vatandaşlarımızla bir araya gelip isteklerini ve taleplerini alıyoruz. 2014 yerel seçimlerinde bize bir emanet verdiniz. Biz bu emanetin karşılığını size en iyi şekilde hizmet olarak sunmak için bu toplantıları yapıyoruz. Ancak seçime odaklı mahalle buluşmaları yapmadığımızı burada bir kez daha gösteriyoruz. Şuan seçime en uzak noktadayız. Sizin ayağınıza gelip sizi dinlemek istiyoruz. Talep, istek ve sıkıntıların birçoğunu biliyoruz ancak zaman içinde ‘Başka isteklerde olur’ diye sizlerle bir araya geliyoruz. Biz her yere hizmeti ulaştıracağız. Şuan ilçemizde 68 tane mahallemiz var. 320 bin vatandaşımız bize emanet, bir uçtan bir uca 65 kilometre uzunluğunda bir ilçe ve yaklaşık 10 bin tane böyle sokak var. Hepsiyle dertleniyor, hizmet götürmek için ise çalışıyoruz. Pamukkale İlçemizin merkezinden en ücra noktasına kadar modern bir kent yolunda ilerliyoruz” dedi.

GONCALI HAK ETTİĞİNİ ALACAK
Sit noktasında özel konuma sahip Goncalı Mahallesi’ne Koruma Kurulu’ndan izinleri alarak üst yapı hizmetlerini ulaştırdıklarını ifade eden Başkan Gürlesin, “Her mahalleye dokunduk. Goncalı da sit noktasında yer almasından dolayı izinleri alarak üst yapı anlamında önemli bir yatırımı sunduk, sunmaya da devam edeceğiz. Hizmet noktasında sit alanı olması, izinlere bağlı olması gecikmelere neden oldu ancak hizmetin gelmesiyle Goncalı’nın yüzünü güldürdüğümüzü düşünüyorum. Şimdi Goncalı mahallemizde güvenlik noktasında bir yatırıma imza atıyoruz. 16 noktada mobese kameralarıyla mahallemiz anbean izlenecek. Normalinde bu Pamukkale Belediyesi’nin asli görevi değil ancak sizlerin can ve mal güvenliğini korumaya katkı sunmak istiyoruz. İlçemizde Goncalı’ya olduğu gibi bütün mahallelerimize mobese kuracağız. 2014’de 7 tane mahallemize mobese kuruldu. Bu sene de 31 tane daha mahalleye mobese kurulacak. İnşallah önümüzdeki sene de 30 tane daha mahalleye mobeseler kurulup Pamukkale İlçe sınırları içerisinde hepsi izlenecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu