REKLAMI GEÇ

Vural’ı duygulandıran fotoğraf

Vural’ı duygulandıran fotoğraf

CHP Denizli Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, seçim çalışmaları esnasında renkli görüntülere tanık olduğu kadar duygusal anlar da yaşıyor.

/ DENİZLİHABER / 27 Şubat 2014 Perşembe, 09:55

CHP’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, seçim bölgesinde yer alan mahalleri gezip, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Renkli görüntülerin yaşandığı bu geziler sırasında Başkan Vural’a gösterilen ilgi zaman zaman şaşırtıyor.

Seçim gezilerine Fatih Mahallesi’nden başlayan Başkan Vural, burada yurttaşlarla ve semt esnafıyla bir araya geldi. Bölgenin sorunları ve çözüm önerileri hakkında konuşan Vural, bölgede yapılacak olan çalışmaları anlattı. Fatih gezisi sırasında yolunu kesen konuşma engelli vatandaş cebinden çıkardığı sürprizle hem şaşırttı hem duygulandırdı. Vatandaşın cebinde taşıdığı Başkan Vural ile daha önceki zamanlarda yan yana çekilmiş bir fotoğrafıydı. Konuşma sorunu çektiği için yakın çevresi ve komşularına Başkan Vural’a olan güvenini anlatmak adına fotoğrafıyla dolaştığı ortaya çıkan Fatih Mahallesi sakinin bu tavrı İbrahim Vural’ı duygulandırdı.

“BU SİYASET ÜSTÜ BİR ANDIR”
Vatandaşın sevgi gösterisinden dolayı oldukça duygulandığını belirten Başkan Vural, bunun kendisi için en unutulmaz anlardan biri olduğunu, kendisini çok mutlu ettiğini dile getirdi. Vatandaştaki bu sevginin kendisi için en büyük motive kaynağı olduğunu da sözlerine ekleyen Vural, konuşmasına şöyle devam etti;
denizli-pamukkale-belediye-baskan-adayi-ibrahim-vural-ic
“Biz hizmet aşkıyla yola çıktığımızda, bu yolun çok zor olduğunu, çok yorucu olduğunu bilerek yola çıktık. Burada yaşanan siyaset üstü bir andır. Vatandaşımızın bu sevgisini hak edebilmek için, yorulmayacağız, yılmayacağız. 30 Mart akşamına olan inancımızı asla yitirmeyeceğiz. Vatandaşlarımızın bu sevgisi karşısında, çok daha fazla sorumluluğumuz olduğunu biliyoruz. Yurttaşlarımızın verdiği bu değere, bu sevgiye sonuna kadar layık olmak için var gücüyle çalışacağıma söz veriyorum.”

Pazarcı yüksek işgaliye parasından dertli
Fatih Mahallesi’ndeki ziyaretlerini tamamlayan Başkan Vural, Deliktaş ve Aktepe Mahalleri’nde çalışmalarını sürdürdü. Dokuzkavaklar Mahallesi Semt Pazarı’na da geçen Vural, burada Pazar esnafıyla görüşerek, esnafın sorunlarını dinledi. Başkan Vural, yüksek işgaliye parası ve cezalardan dert yanan esnafa bu konuyla ilgili çözüm üreteceğinin sözünü verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık