REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi 10 bin Türk bayrağı dağıttı

Pamukkale Belediyesi 10 bin Türk bayrağı dağıttı

Pamukkale Belediyesi, ordu içindeki FETÖ yanlısı askerler tarafından gerçekleştirilen darbe girişimini protesto etmek amacıyla gerçekleştirilen “Demokrasi Nöbeti” tutan vatandaşlara 10 bin Türk Bayrağı dağıttı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Temmuz 2016 Cuma, 16:17

15 Temmuz akşamı başlayan ve 7 gündür devam eden “Demokrasi Nöbeti” için Delikliçınar Meydanı’nı dolduran vatandaşlara açtığı stantta çeşitli ikramlarda bulunarak destek veren Pamukkale Belediyesi, alanda 10 bin Türk Bayrağı dağıttı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, akşam namazından sabah namazına kadar vatandaşlarla birlikte omuz omuza demokrasi nöbeti tuttuklarını belirterek, meydanda kurdukları çadırda demokrasi nöbeti tutan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini açıkladı.

10 BİN TÜRK BAYRAĞI
Ayrıca Pamukkale Belediyesi, darbe girişimini engellemek, milli iradeyi korumak uğruna canlarını hiçe sayarak şahadet şerbetini içen sivil vatandaşlar, polis ve asker şehitler için Meydan’da 10 bin Türk bayrağı dağıttı. Dağıtmaya da devam edeceklerini söyleyen Başkan Gürlesin, “Ülkemiz üzerinden oyunlar oynanıyor. Ama hiçbir oyun bu topraklarda tutmayacaktır. Millet olarak birlik ve beraberlik içinde bu oyanları bozacağız. Demokrasi Şehitlerimiz anısına da Pamukkale Belediyesi olarak Demokrasi Nöbetine koşan vatandaşlarımıza, esnaflarımıza Türk Bayrakları dağıtmaya devam ediyoruz. Bizler demokrasiye sahip çıkmak için sabahlara kadar meydanlarda olacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 15 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 12 26Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Parçalı Bulutlu