REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi, sosyal medyanın diline düştü

Pamukkale Belediyesi, sosyal medyanın diline düştü

Pamukkale Belediyesi, tepki çeken “Seyir Tepesi” ile ilgili araç giydirmeli tanıtım başlattı, sosyal medyanın diline düştü. “Seyir Tepesi” görselleri ve sloganlarla süslü araçları görenler paylaşım üstüne paylaşım yaptı, “Sosyal medyaya karşı araç giydirme, hangisi etkili? Sonuçlar 31 Mart’ta” notu düşüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Kasım 2018 Pazartesi, 15:22

Pamukale Belediyesi tabir yerindeyse “neresinden tutsanız elinizde kalacak” bir proje başlattı, “Türkiye’nin en büyük tematik parkı” sloganıyla Çamlık’a Seyir Tepesi yapmaya başladı.

Meydana gelen iş kazasında yabancı uyruklu ve sigortasız işçilerin hayatını kaybetmesi, doğaya etkileri, hükümetin tasarruf tedbirlerine rağmen yüksek bütçesi, STK’ların görüşlerinin alınmaması gibi birçok yönüyle eleştirilen “Seyir Tepesi”yle ilgili ikna turları yapan Pamukkale Belediyesi, şimdi de araç giydirmeli tanıtıma başladı.

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ
Denizli sokaklarında dolaşan “Seyir Tepesi” tanıtımlarıyla giydirilmiş resmi araçları görenler, konuyu sosyal medyaya taşıdı. Fotoğrafları paylaşan ve “Sosyal medyaya karşı araç giydirme, hangisi etkili? Sonuçlar 31 Mart’ta” notu düşülen paylaşımlar kısa süre içinde çok sayıda yorum ve paylaşım aldı.

Sosyal medya kullanıcıları, Pamukkale Belediyesi’nin hem “Seyir Tepesi” girişimi, hem de bunu tanıtmak için kullandığı yöntemleri sorguladı, sert eleştiriler yöneltti.

Yorumlar

eren20   -  Bağlantı 6 Kasım 2018, 09:11

Denizli Pamukkale Belediyesi tüm işleri halletti.Bir seyir tepesi eksikti.Şu ekonomik krizde yapılan atıl bir yatırım.

hakan   -  Bağlantı 5 Kasım 2018, 20:58

iki ilçe belediyesinin ikisi de aynı merkezefendide aynı bundan farksız yani.31 martta yepyeni başkanlar göreceğiz inşallah pamukkale ve merkezefendi belediyelerinde…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık