REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi Dokuzkavak’lardaki üst yapı çalışmasında sona yaklaştı

Pamukkale Belediyesi Dokuzkavak’lardaki üst yapı çalışmasında sona yaklaştı

Pamukkale Belediyesi’nin tarihin en büyük yol ihalesi olan üstyapı projesi kapsamında Dokuzkavaklar Mahallesi’ndeki çalışmalar devam ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “İlçemizin altyapı çalışmaları tamamlanan mahallelerini ilmek ilmek işleyerek halkımıza yakışır hale getiriyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2022 Cuma, 15:43

Pamukkale Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin altyapı çalışmalarını tamamladığı mahallelerde üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Pamukkale Belediyesi, Fatih, Deliktaş, Aktepe, Karşıyaka mahallelerinin ardından başladığı ve 66 milyon liralık bütçesiyle tarihin en büyük yol ihalesi olan Anafartalar ve Dokuzkavaklar mahallelerinde çalışmaları hızla tamamlıyor.

Son olarak Anafartalar’da çalışmalar son aşamaya getirilerek vatandaşların hizmetine sunulmuştu. Dokuzkavaklar Mahallesi’nde ise aynı hızla çalışmalar ilerliyor. 172 sokağı kapsayan bölümde gerçekleşen çalışmaların yüzde 75’i tamamlandı.

Ara sokaklardaki parke ve bordür çalışmaları tamamlanırken, ana cadde konumunda olan bölümlerde sıcak asfalt çalışmalarına geçildi. Kısa sürede tamamlanması planlanan çalışmalarla Dokuzkavaklar Mahallesi çok daha güzel hale gelmiş olacak.

HİÇ ARA VERMEDEN ÇALIŞIYORUZ
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçede altyapı ve üstyapı sorunlarının giderilmesi için önemli çalışmalara imza attıklarını ifade ederek, “Denizli Büyükşehir Belediyemiz altyapı çalışmalarını yapıyor. İlçemizin nüfusu yoğun mahallelerinden olan Anafartalar ve Dokuzkavaklar bu çalışmaların yapıldığı mahallelerden. Bu proje kapsamında 66 milyon liralık bütçesiyle tarihin en büyük yol ihalesi olan Anafartalar ve Dokuzkavaklar Mahallesi çalışmaları da aralıksız sürüyor. Anafartalar’da son rötuşlar kaldı. Dokuzkavaklar’da ise çalışmalarımız aynı hızla devam ediyor. Altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde üstyapı çalışmalarını mümkün olduğu kadar hızlı bir şekilde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunuyoruz. Pamukkale’mizde yaşayan vatandaşlarımızın mutluluğu için mahallelerimizi adeta ilmek ilmek işliyoruz. Amacımız ilçemizde yaşayan insanlarımızın mutluluğunda pay sahibi olmak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu