REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi e-Devlet’te

Pamukkale Belediyesi e-Devlet’te

Pamukkale Belediyesi, vatandaşların daha kolay ulaşması için çalışmalarına devam ediyor. Pamukkale Belediyesi artık e-Devlet sisteminde yer almaya başladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, vatandaşların belediye ile ilgili bilgilere kolayca ulaşabilmeleri için e-Devlet sisteminde yer aldıklarını ifade etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2015 Cumartesi, 14:50

Pamukkale Belediyesi’ne ulaşmak vatandaşlar için artık daha kolay. Pamukkale Belediyesi, e-Devlet sisteminde yer almaya başladı. www.turkiye.gov.tr adresinden e-devlet şifresiyle giriş yapan vatandaşlar belediyeye gelmeden bir çok işlemi yapabiliyor.

e-Devlet sistemde belediyeler listesinde Pamukkale Belediyesi seçilerek sisteme giriş yapılabildiği gibi pamukkale.bel.tr adresinden de bu sayfaya ulaşılabiliyor. Vatandaşlar buradan tahsilat, borç, sicil ve beyan bilgileri, arsa rayiç bedelleri ve bilgi edinme, başvuru ve sorgulama hakkında bilgilere ulaşabiliyor.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, e-Devlet kapısından vatandaşların artık Pamukkale Belediyesi’ne ulaşabildiklerini ifade ederek, “Pamukkale Belediyesi olarak her geçen gün yeniliklere imza atıyoruz. E-devlet sisteminde yer alan Pamukkale Belediyesi sayfasından vatandaşlarımız sistemin izin verdiği tüm sorgulamaları yapabiliyor. E-devlet sisteminde yapılacak tüm yenilikler güncel olarak bu sayfada eklenecek. Biz Pamukkale Belediyesi olarak teknik gelişmelerle haklımızın belediyeye gelmeden bilgilerine ulaşmasına büyük önem veriyoruz. Bu tür teknolojik gelişmeler Pamukkale Belediyesi tarafından halkımıza ulaştırılacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık