REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi KYK’da çevre düzenlemesi yapacak

Pamukkale Belediyesi KYK’da çevre düzenlemesi yapacak

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Kredi Yurtlar Kurumu’nda (KYK) kalan öğrenciler için yaşam alanları oluşturacak düzenlemeler yapacaklarını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2016 Salı, 09:44

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İbn-i Haldun Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti. Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Alaattin Aktaş ile görüşen Gürlesin, yurdun yemekhanesini, mutfağını, yerleşkesini gezerek, ihtiyaçlarla ilgili bilgi aldı.

Gürlesin’in bugüne kadar sağladığı desteklerden dolayı teşekkür eden sunan KYK İl Müdürü Aktaş, yurdun çevre düzenlemesi ve öğrencilere özel yaşam alanı oluşturulması konularında yardım talebinde bulundu.

Bu konuda gerekli desteğin sağlanacağını ifade eden Gürlesin ise, “Kısa zaman içinde yurdumuzun çevre düzenlemesi, öğrencilerimize özel yaşam alanı oluşturulması gibi ihtiyaçları karşılayacağız. Hem bu yurdumuzda hem de diğer yurtlarımızda öğrencilerimiz için bank ihtiyaçlarını tamamen gidereceğiz. Kredi Yurtlar Kurumumuz, Pamukkale Üniversitesi’nde okuyan öğrencimize modern, tüm ihtiyaçlarına cevap veren yurtlarda barınmalarını sağlıyor. Bizim de Pamukkale Belediyesi olarak öğrencilerimize ve eğitime yönelik desteğimiz de sürecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
21 Nisan 2024 Pazar 11 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 19 36Sıcak
25 Nisan 2024 Perşembe 16 27Parçalı Bulutlu