REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi, Mevlana Caddesi’ni yeniledi

Pamukkale Belediyesi, Mevlana Caddesi’ni yeniledi

Pamukkale Belediyesi merkeze yakın mahallelerden biri olan Zeytinköy Mahallesi’nde bulunan Mevlana Caddesi’ni baştan sona yeniledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mart 2022 Pazar, 18:31

Pamukkale Belediyesi, 800 m uzunluktaki Mevlana Caddesi’nde, 9100 m2 yol parke, 1900 metre bordür, 2500 m2 kaldırım parke imalatı gerçekleştirerek, caddeyi her yönüyle yeniledi.

MAHALLELİ TEŞEKKÜR ETTİ
Zeytinköy Mahallesi sakinlerinden Ali Fuat Güler, Mevlana Caddesi’nin eskiden çok kötü durumda olduğunu ifade ederek, “Belediyemizin yapmış olduğu yol ve kaldırımlardan memnunuz. Eskine nazaran çok güzel oldu. Şimdi dört dörtlük oldu. Çevresi düzenlendi. Eskiden kaldırım kenarları ot, çöp, pislikti. Şimdi caddemiz yenilendi. Yolumuz yenilenince ambulans ve itfaiye gibi acil durum araçlarının yanı sıra şahsi araçlar çok rahat iniş çıkış yapabiliyor. Temizlik yönünden de oldukça güzel oldu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür ediyoruz” dedi. Zeki Berktaş da, “Eskiden yol kenarları sobadan çıkan küllerin ya da çöplerin atılmasıyla ve düzensiz otların çıkmasıyla oldukça kötü durumdaydı. Yol delik deşikti. Arabamızla çıkarken inerken sıkıntılar çekiyorduk. Ama şimdi gerçekten caddemiz güzelleşti. Çöplerin yerleri belirlendi, kaldırımlarımız güzel oldu. Yollarımızdan tozu çamuru ve kötü görüntüyü kaldırdığı için Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki’ye teşekkür ediyoruz” dedi.

YEPYENİ BİR MEVLANA CADDESİ
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Mahallemizin birinde daha vatandaşlarımızı mutlu etmenin huzurunu yaşıyoruz” dedi. Mevlana Caddesi’nin eski haliyle gerçekten kullanışsız bir halde olduğunu ifade eden Başkan Örki, “Zeytinköy Mahallemizdeki Mevlana Caddesi, mahallemizin arazi yapısı itibariyle dik ve engebeli bir konumda. Vatandaşlarımızın için özellikle kış dönemlerinde çok zorlanıyordu. Pamukkale Belediyesi olarak ivedilikle Mevlana Caddemizde kaldırım, asfalt çalışması gerçekleştirdik. Yepyeni bir Mevlana Caddesi oldu. Mahalle sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu