REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi, Sağlıklı Kentler Birliği’nde

Pamukkale Belediyesi, Sağlıklı Kentler Birliği’nde

Pamukkale Belediyesi, kısa süre önce müracaat ettiği Sağlıklı Kentler Birliği’ne üye oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mayıs 2014 Pazartesi, 15:04

Pamukkale Belediyesi’nin, kısa süre Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB), Sağlıklı Kentler Birliği, Ege Belediyeler Birliği, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği ve Tarih Kentler Birliği’ne üyelik için yaptığı müracaatlardan ilk haber Bursa’dan geldi.

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin 2014-2019 dönemi ilk meclis toplantısında, birliğe üyelik için müracaat eden belediyelerin durumları da ele alındı. Buna göre Pamukkale Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Muğla Menteşe Belediyesi’yle birlikte Sağlıklı Kentler Birliği’ne katıldı. Birlik toplantısında ayrıca, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeniden Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı seçildi. Bir sonraki birlik toplantısınının da Eylül’de Kırşehir’de yapılmasına karar verildi.

Bu arada, Sağlıklı Kentler Birliği’nin üye sayısı yeni katılımlarla birlikte 49’a yükseldi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, birlik üyeliğinin Pamukkale ilçesine pozitif değer katacağını belirterek, ‘Pamukkale Belediye’miz Sağlıklı Kentler Birliği üyesi olmuştur. Amacımız, birlik üyesi belediyelerle işbirliği yaparak daha sağlıklı bir şehri oluşturmaktır. Her gittiğimiz yerde ve birliklerde oradan birşeyler öğrenmek istiyoruz. Tecrübe sahibi olmak isiyoruz. Amaç hizmet etmek, doğruları bulmak ve proje geliştirmekse bu tecrübelerden faydalanmak en doğrusudur. Ben şimdiden Sağlıklı Kentler Birliği üyeliğinin tüm ilçemize hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu