REKLAMI GEÇ

Vezne kuyruğu artık olmayacak

Vezne kuyruğu artık olmayacak

Pamukkale Belediyesi, YSE kavşağındaki belediye ana binasının yanı sıra ilçe halkının kolay ulaşımla ödemelerini yapabilmesi için vezne noktalarını artırdı. Atatürk Caddesi’ndeki ek bina başta olmak üzere Pamukkale Belediyesi’nin Gölemezli ve Gözler Mahallesi’nde vezneleri hizmete girdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Kasım 2015 Pazartesi, 10:59

320 bin nüfusa sahip Pamukkale Belediyesi, 68 mahallesi ve bir uçtan bir uca 75 kilometrelik mesafesiyle Denizli’nin en büyük ilçesi konumunda. YSE kavşağında bulunan ana belediye hizmet binasının yanı sıra, ilçe halkının kolay ulaşımla ödemelerini sağlamak için ödeme veznelerini artıran Pamukkale Belediyesi, Atatürk Caddesi’ndeki ek binası başta olmak üzere ilçeye en uzak mahallesi olan Gözler’de ve Gölemezli’de ödeme veznelerini hizmete açtı. Bu vezneler sayesinde hem şehir merkezinde hem de mahallelerde vatandaşlar ödemelerini kolayca yapabilecek. Ayrıca vatandaşlar, tüm PTT şubelerinden ve Halk Bankası şubelerinden ödemelerini de yapabiliyor. Bu ödeme olanaklarının yanı sıra Pamukkale İlçe halkı, www.pamukkale.bel.tr resmi web sitesinden e-belediye uygulamasından borçlarını ödeyebiliyor.

Pamukkale Belediyesi, ödemeler noktasında önemli bir kolaylığı da ilçe halkına sunuyor. 30 Kasım’a kadar kredi kartlarına 5 taksit imkanı sunuluyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 13 34Parçalı Bulutlu