REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi’nden Çevre Günü kutlaması

Pamukkale Belediyesi’nden Çevre Günü kutlaması

Pamukkale Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü ile ilgili etkinlik düzenliyor. Akvadi’de düzenlenecek olan etkinlikte yapılacak olan yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli ödüller verilecek. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, düzenlenecek olan etkinliğe tüm vatandaşları davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Haziran 2015 Çarşamba, 10:50

İsveç’in Stokholm kentinde 1972 yılında yapılan Birleşmiş Milletler Çevre Konferansı’nda alınan bir kararla, 5 Haziran günü Dünya Çevre Günü olarak kabul edildi. O tarihten bu yana kutlanan Dünya Çevre Günü ile ilgili olarak Pamukkale Belediyesi çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

5 Haziran günü gerçekleşecek olan etkinlikte farklı bir gün yaşanacak. Saat 14.30’da Ankara Asfaltı Dokuzkavaklar Kavşağı’ndan bisikletle Akvadi’ye ulaşılacak. Burada hediye dağıtımının yapılacağı programda, halk oyunları gösterisi, protokol konuşmaları ve okulların gösterisi gerçekleşecek.Çevre Günü Kutlama etkinliği kapsamında  uçurtma şenliği, çuval yarışmaları, yumurta taşıma yarışmaları da düzenlenecek. 

Yarışmalar sonunda 8-12 yaş, 12-18 yaş ve 18 yaş üstü olmak üzere 3 ayrı kategoride ilk 3’e girenlere çevre içerikli hediyeler verilecek. Etkinlik sonunda tüm katılımcılar mıntıka temizliği yapacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Çevre konusunda Pamukkale Belediyesi olarak önemli çalışmalarımız var. 5 Haziran Dünya Çevre günü için etkinlik düzenledik. Bu programa tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Çevre konusunda farkındalık oluşturmak için bu tür etkinliklerimiz devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 18 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 31Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 17 30Parçalı Bulutlu