REKLAMI GEÇ

Pamukkale Belediyesi’nden İngilizce kursu

Pamukkale Belediyesi’nden İngilizce kursu

Pamukkale Belediyesi, 16-25 yaş arası gençlere yönelik ücretsiz İngilizce ve kültür kursu düzenliyor. 15 Kasım’da başlayacak kurslar 2017 yılının Nisan ayında tamamlanacak. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Gençleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Kasım 2016 Cuma, 12:08

Pamukkale Belediyesi tarafından yürütülen Avrupa Birliği Projesi kapsamında “Sosyal Farkındalık Eğitimleri ve Ücretsiz İngilizce Konuşma Kursları” düzenleniyor. Projeye kapsamında İspanya, Romanya ve İtalya’dan çeşitli dönemlerde gelecek olan gönüllü eğitmenler Denizlili gençlerle İngilizce konuşma ve kültür dersleri verecek. Kurslara Denizli’de yaşayan tüm 16-25 yaş arasındaki gençler başvuru yapabilecek. Kurslar hafta içi Pamukkale Belediyesi Ek Hizmet Binası 4. Katta, hafta sonu ise tüm gün olacak şekilde Denizli Gençlik Merkezi’nde yapılacak. Her grupta 30’ar öğrenci yer alırken, konuşma kurslarının yanı sıra kültürel etkinlikler kapsamında tiyatral eğitimler de gerçekleştirilecek. Ücretsiz olacak kurslara başvurular www.pamukkale.bel.tr adresinden 14 Kasım Pazartesi günü 23.59’a kadar yapılabilecek.

“HER ŞEY GENÇLER İÇİN”
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye olarak eğitime ve gençliğe büyük önem verdiklerini belirterek, “Kurulduğumuz günden bu yana eğitim için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Okullara yaptığımız desteklerin yanında üniversite öğrencilerine de kapsayan projelere de imza attık. Şimdi de 16-25 yaş arası tüm gençlerin katılabileceği İngilizce konuşma ve kültür kursu açtık. Gönüllü olarak ülkemize gelen yabancı öğrenciler tarafından gençlerimize İngilizce konuşma kursu verilecek. Tüm gençlerimizi bu kurslarımıza katılmaya davet ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 11 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 14 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 15 31Açık