REKLAMI GEÇ

Pamukkale Esen Camisinin temeli atıldı

Pamukkale Esen Camisinin temeli atıldı

Pamukkale Belediyesi’nin Karşıyaka Mahallesi’nde,Pamukkale Esen Caminin temelini Başkan Hüseyin Gürlesin attı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Eylül 2015 Çarşamba, 10:49

Pamukkale Esen Caminin temel atma törenine, Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan başta olmak üzere Pamukkale İlçe Müftüsü Nihat Sevil, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Veli Demir, Cami Yaptırma ve Yaşatma Dernek Başkanı Süleyman Orhan, caminin mimarlığını üstlenen Mustafa Yardım ve Karşıyaka Mahalle Sakinleri katıldı.

“BÜYÜK BİR DEĞİŞİM YAŞANDI”
Önceden Bağırsak Deresi’nin geçtiği bu bölgenin son 10 yılda yapılan hizmetlerle büyük bir değişim yaşadığını aktaran Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan da, bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerin gelmeye devam edeceğini aktardı. Pamukkale Esen camisinin kısa zamanda biteceğini öngördüklerini aktaran Gökoğlan, caminin yapımı noktasında destek olmaya Büyükşehir belediyesi olarak devam edeceklerini vurguladı. Caminin hayırlı olmasını diledi.

“HİZMET EDİYORUZ”
Pamukkale Belediyesi olarak ilçede her noktaya hizmet götürmek için geceli-gündüzlü çalıştıklarını aktaran Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, “Belediye olarak üst yapı gibi bilinir hizmetlerimizin yanında eğitime, okullarımıza ve camilerimize büyük önem veriyoruz. Eğitime, okullarımıza verdiğimiz destekle geleceğimiz olan çocuklarımızın daha kaliteli eğitim almaları için çaba içindeyiz. İbadethanelerimiz, Allah’ın evleri camilerimize de aynı hassasiyeti gösteriyoruz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından yapılan dualar eşliğinde caminin temeli törenle atıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 14 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu