REKLAMI GEÇ

Artık yalnız değiller

Artık yalnız değiller

Pamukkale Belediyesi ile Pamukkale Kaymakamlığı işbirliğiyle Pamukkale Sosyal Hizmet Koordinasyon Merkezi kuruldu. İlçe sınırları içinde yaşayan ve sosyal yardım alan bireylerin diğer sorunlarının çözümü için çalışmalar yapacak olan merkez, Pamukkale Belediyesi ek hizmet binasında faaliyet gösterecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ekim 2015 Cuma, 13:10

Pamukkale Kaymakamlığı ve Pamukkale Belediyesi tarafından Pamukkale Sosyal Hizmet Koordinasyon Merkezi kuruldu. Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ve Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in de katıldığı toplantıyla İlçe müdürlüklerinin de yer aldığı çalışmanın tanıtımı yapıldı. Sosyal değişimin yaşandığı yoğun yaşandığı Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale’de sosyal sorunlarla boğuşan vatandaşlar destek vermek için kurulan Pamukkale Sosyal Hizmet Koordinasyon Merkezi, Pamukkale Belediyesi Ek Hizmet Binası’nın 3. katında hizmet verecek.

KAZAN’DA UYGULANMIŞTI

Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Kazan’da görev yaparken uygulamaya geçirdiği projenin fikir babalığını yaptı. “Biz bunu yıllar önce Kazan’da başarıyla gerçekleştirdik” diyen Beyru, “Pamukkale ilçesi çok büyük bir nüfusa sahip. Bu ilçede sosyal yardım alan vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıları daha da azaltmak için bu koordinasyon merkezini kurduk. Bu merkez ile yaşanan sıkıntıların daha da azaltılacağına olan inancım tam” dedi.

HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise Kaymakam Veysel Beyru’nun önderliğinde hazırlanan projeye her türlü desteği verdiklerini belirterek, “Koordinasyon merkezi belediyemizin Atatürk Caddesi’ndeki ek binamızın 3. Katında hizmet verecek. Ülkemizde bireyler ve aileler, karşılaştıkları birçok sorunla baş ederken önemli derecede rehberlik ve danışma hizmetine ihtiyaç duyuluyor. Sosyal Hizmet Koordinasyon Merkezi’nde sosyal hizmet uzmanı, psikolog, sosyolog, psikolojik danışman ve aile danışmanıyla hizmet verilecek. Bu kapsamda birey ve ailelerin, koordinasyon ağımızda yer alan bütün paydaşların desteği, aktif katılımları ve yüksek işbirliği sayesinde yaşam koşullarının iyileştirilmesini sağlayarak sosyal işlevselliklerini arttırmayı amaçlıyoruz. Sorunlu olan her bireye ulaşarak sorununu çözmede gereken çalışmaları yaparak onu topluma kazandırmak bizim için önemli” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 15 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 12 26Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 29Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 15 30Parçalı Bulutlu