REKLAMI GEÇ

Pamukkale sizi çağırıyor

Pamukkale sizi çağırıyor

Pamukkale, Turizm Haftası kutlamaları kapsamında 17 Nisan Salı günü ziyaretçilerine kapılarını ücretsiz açıyor. Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, kısa süreli gibi görünse de bu hakkın önemli bulduklarını belirterek, “Denizlililerin Pamukkale’yi doldurması, daha uzun süreli taleplerimiz konusunda elimizi güçlendirecektir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Nisan 2018 Pazartesi, 14:55

Turizm Haftası kutlamaları yarın Beyaz Cennet Pamukukkale’de gerçekleştirilecek. Denizli Valiliği’nin organize edileceği kutlamalara özel olarak 16.00-18.00 saatleri arasında Pamukkale’yi giriş yapan ziyaretçilerden ücret alınmayacak.

DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, uzun süredir ücretsiz giriş sağlayarak vatandaşları Pamukkale ile buluşturmayı hedeflediklerini belirterek, “Bu hedefimize şu an bir gün belli saatler içinde olsa da ulaştık. İlk etapta 2 saatlik süre kısa gibi görünebilir. Bu bizim için sembolik bir düzenleme. Asıl hedefimiz, kısa süreli izinle açtığımız yolda yürümek, Denizlililerin Pamukkale’ye ücretsiz giriş yapabilecekleri gün ve süreleri artırmak” dedi.

“ELİMİZİ GÜÇLENDİRİN”
Bu amaçları için yarın iki saatlik sürede Pamukkale’ye giriş yapacak olanların büyük önem taşıdığını dile getiren Şen, “Yarın Pamukkale’ye ziyaretçi akını olmasını bekliyoruz. Eğer istediğimiz düzeyde bir katılım sağlanırsa, bundan sonraki taleplerimiz için elimiz güçlenmiş olacak. Bu nedenle tüm Denizlililerden yarın Pamukkale’ye gelmelerini bekliyoruz” dedi.

Şen, kutlamalar kapsamında Pamukkale’ye söz konusu saatler içinde giriş yapan misafirlerin, etkinliklerin sonunda da Pamukkale’de kalabileceğini, Beyaz Cennet’in tadını çıkarabileceğini kaydetti.

“ÇEK, PAYLAŞ, KAZAN”
17 Nisan Salı günü 16.00 ile 18.00 arasında Pamukkale ören yerine giriş yapan ziyaretçilerden çektikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşmalarını da isteyen Şen, “Burada çektikleri resimleri sosyal medyada #termaliyigelir etiketiyle paylaşan ziyaretçilerimize sürprizimiz de var. En güzel resimleri çeken, paylaşımları yapan vatandaşlarımıza TERMAL İYİ GELİR projesi kapsamında 1 gün ücretsiz Pamukkale’de konaklama sunacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 23Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 26Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 32Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 17 34Çok Bulutlu