REKLAMI GEÇ

İhtiyaç sahiplerinin yardımına koşacaklar

İhtiyaç sahiplerinin yardımına koşacaklar

Pamukkale’de korunmaya, bakıma ve yardıma muhtaç çocuk, kadın, özürlü, yaşlı ve dezavantajlı bireylere hizmet verecek Pamukkale Sosyal Hizmet Koordinasyon Merkezi hizmete girdi. Merkezde, 2 psikolog, 1 aile danışmanı, 1 psikolojik danışman, 1 sosyolog görev yapıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Aralık 2015 Perşembe, 10:24

Pamukkale Sosyal Hizmet Koordinasyon Merkezi, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ile Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin arasında imzalanan protokolün ardından çalışmalarına başladı. Pamukkale Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ndeki ek binasında hizmete başlayan merkez, ilçe genelinde korunmaya, bakıma ve yardıma muhtaç çocuk, kadın, özürlü, yaşlı ve diğer dezavantajlı birey ve grupların tespiti, bunların korunması, bakımı, yerleştirilmesi ve rehabilitasyonlarının sağlanması, bu birey ve grupların eğitim, danışmanlık hizmetleri, sosyo-ekonomik yardımlar ve diğer yönlerden desteklenmesi çalışmalarını yürütecek. Merkezde, 2 psikolog, 1 aile danışmanı, 1 psikolojik danışman, 1 sosyolog hizmet verecek.

pamukkale_sosyal_hizmet_merkezi_ic

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yardıma muhtaç veya ihtiyaç sahibi birey ve ailelere her anlamda destek sağlayacak merkezin hayırlı olmasını diledi.
Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımızı yürütüyoruz. İlçemizde ihtiyaç sahibi, yardıma muhtaç birey ve ailelere daha etkin bir şekilde yardımcı olmak amacıyla kurulan bu merkezin hayırlı olmasını diliyorum. Bu ihtiyacın karşılanması için yerel yönetimlere düşen sorumluluğun farkındayız. Pamukkale İlçesi Sosyal Hizmet Koordinasyon Merkezinin alt yapısının hazırlanmasında ve hizmetin yürütülmesinde Pamukkale Belediyesi olarak her türlü maddi ve manevi imkanlarını seferber ettiğimizi belirtmek isterim” dedi.

MERKEZ YARDIMA İHTİYAÇ DUYANLARIN ELİNDEN TUTACAK
Pamukkale İlçesi Sosyal Hizmet Koordinasyon Merkezinin ilçede önemli bir görev yapacağını aktaran Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ise, “Merkezimiz sosyal destek alanlarında Pamukkale İlçesinde faaliyet gösteren çeşitli kurum, kuruluş ve STK’ları koordine ederek daha etkin, uyumlu ve bütüncül bir sosyal hizmet müdahalesi yapabilmeyi hedeflemektedir. Bu doğrultuda ihtiyaç sahibi bireyler, aileler, dezavantajlı gruplara hem kendi içindeki imkanlar hem de diğer kurum ve kuruluşların koordinasyonuyla etkin bir destek hizmeti sunacak. İlçemizde vatandaşlarımızın elinden tutacak olan bu merkezimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 13 34Parçalı Bulutlu