REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de 5 yıllık stratejik planı halk yapacak

Pamukkale’de 5 yıllık stratejik planı halk yapacak

Pamukkale Belediyesi, 5 yıllık stratejik planı vatandaşlar ile birlikte yapacak. www.pamukkale.bel.tr adresinde yayınlanan ankete katılacak olan Pamukkaleliler, 5 yıllık sürede yapılmasını istediklerini ortaya koyacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2019 Pazartesi, 17:24

Pamukkale Belediyesi, 5 yıllık stratejik plan çalışmalarını sürdürüyor. Belediye yönetimi, ilçeye yönelik gerçekleştireceği çalışmaları ilçenin gerçek sahipleri ile birlikte yapıyor.

Pamukkale Belediyesi’nin resmi web sitesi www.pamukkale.bel.tr adresinde “Sevgili Pamukkaleliler Söz Sizde” başlığı ile yer alan http://www.pamukkale.bel.tr/vatandasanket/ bölümüne girerek, yapılmasını istedikleri proje önerilerini ortaya koyabilecekler.

5 yıllık stratejik planlamaya ışık verecek olan görüşlerini iletmelerinin yanı sıra vatandaşlar, Pamukkale Belediyesi’nin hizmet kalitesini de değerlendirebilecek.

“HALKIMIZIN GÖRÜŞLERİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”
Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ilçenin mutlu insanların yaşadığı bir kent olması için yoğun çaba harcadıklarını ifade ederek, “Pamukkale Belediyesi’nin önümüzdeki 4 yılında uygulanacak olan stratejik planlama ile ilgili olarak halkımızın ne düşündüğü çok önemli. Vatandaşlarımız Pamukkale’yi 2014 yılında nasıl bir ilçe olarak görmek istiyor bunu katılabilecekleri anket ile öğrenmek istiyoruz. Biz her fırsatta halkımızı dinliyoruz ama onların fikirlerini bu anket ile de görmek istiyoruz. Belediyemizin resmi web sitesi olan www.pamukkale.bel.tr adresindeki ankete tüm Pamukkalelilerin katılmasını istiyoruz. Halkımızın görüşleri bizim hedeflerimizi belirlerken bizlere ışık verecektir. Şimdiden anketimize katılacak olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 13 34Parçalı Bulutlu