REKLAMI GEÇ

Başarılı öğrenciler ödüllendirilecek

Başarılı öğrenciler ödüllendirilecek

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İlçede ilkokul 1. sınıfa başlayan ayrım yapılmaksızın tüm öğrencilere eğitim seti hediye edeceklerini söyledi. Gürlesin ayrıca, TEOG, YGS ve LYS gibi sınavlarla, resmi spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilerek, başarıya teşvik edileceğini açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Eylül 2015 Salı, 09:55

Pamukkale Belediyesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılında TEOG, YGS, LYS gibi sınavlar ile spor müsabakalarında başarılı olan öğrencilerin ödüllendirileceğini açıkladı. Belediye hizmetlerinin yanı sıra eğitimi de öncelikleri arasında tuttuklarını söyleyen Başkan Gürlesin, “Okullarımızın fiziki ihtiyaçlarından öğrencilerimizi başarıya yönlendirmeye kadar birçok çalışmayı ve projeyi hayata geçirdik. Pamukkale Belediye Meclisimizde alınan kararla da eğitime desteğimiz aralıksız devam edecek” dedi.

pamukkale-gurlesin-ic

Pamukkale Belediye Meclisi’nde alınan kararla ilçe sınırları içerisindeki ilkokul 1.sınıf öğrencilerine tam donanımlı eğitim seti hediye edeceklerini söyleyen Gürlesin, “ Öğrencilerimize şu müjdeyi vermek istiyorum! İlçe sınırlarımızdaki eğitim kurumlarımızda ilkokul 1.sınıf öğrencilerimizin tamamına ayrım yapılmaksızın tam donanımlı bir eğitim seti hediye edeceğiz. Ayrıca Pamukkale İlçe sınırlarında okuyan veya ikamet eden TEOG, YGS-LYS gibi sınavlarda başarı gösteren öğrencilerimize, ayrıca resmi müsabakalarda okulları adına dereceye giren sporculara, takımlara ayni ve nakdi ödüller verilmesi kararı aldık. Bu çalışmada amacımız eğitimin kalitesini yükseltmeye yönelik olduğu gibi öğrencilerimizi başarıya teşvik etmek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 13 34Parçalı Bulutlu