REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de duraklar dezenfekte edildi

Pamukkale’de duraklar dezenfekte edildi

Pamukkale Belediyesi esnafa destek vermeye devam ediyor. Koronavirüsle mücadele kapmasında halkın şehir içi ulaşımını sağlayan dolmuş ve taksi duraklarını dezenfekte edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mayıs 2020 Perşembe, 13:10

Pamukkale Belediyesi koronavirüsle mücadele etmeye devam ediyor. Hizmet binaları, kamu binaları, özel araçlar ile esnafların iş yerleri gibi halkın kullandığı hemen hemen her yerde dezenfekte çalışmaları yapılırken, bu çalışmalar aralıksız devam ediyor. Pamukkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri dezenfekte çalışmaları çerçevesinde halkın şehir içi ulaşımını sağlayan minibüs ve taksi duraklarını steril hale getirildi.

İlçe genelindeki 14 dolmuş durağı ve bir çok taksi durağında yapılan çalışmalarla şoför esnaflarına destek sağlanmış oldu. Pamukkale Belediyesi, kısa bir süre önce de yeniden hizmet vermeye başlayan berberler, kuaför salonları ve güzellik merkezlerinde de dezenfekte işlemleri gerçekleştirildi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, her zaman olduğu gibi vatandaşların sağlığı için çalıştıklarını ifade ederek, “Koronavirüs tehlikesi ortaya çıktığından beri Pamukkale Belediyesi olarak önemli çalışmalara imza attık. Tüm kamu binaları başta olmak üzere halkımızın temas ettiği hemen hemen her noktada dezenfekte çalışmalarımız oldu. Bu çalışmalarımız sadece bir kez değil sürekli bir şekilde gerçekleşiyor. Ekiplerimiz 7 gün 24 saat esasıyla dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Halkımızın şehir içi ulaşımında kullandığı dolmuşlar ile şoför esnafının bulunduğu dolmuş durakları da ekiplerimiz tarafından dezenfekte edildi. Aynı şekilde sabit taksi duraklarında da bu çalışmamız devam etti. Pamukkale Belediyesi olarak hem vatandaşlarımızın sağlığı hem de halkımıza hizmet eden esnaflarımızın sağlıklı bir şekilde çalışabilmeleri için sayısız destekler sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz. Pamukkale’de biz görevimizi sevgi, emek ve güvenle yapmaya özen gösteriyoruz. Halkımızın koronavirüs ile ilgili tedbirleri sıkı sıkı uymaya devam etmesini istiyoruz. Sağlıklı güzel günler daha da yaklaştı. O zamana kadar biraz daha sabır rica ediyoruz” dedi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu