REKLAMI GEÇ

Pamukkale’de geri dönüşüm protokolü

Pamukkale’de geri dönüşüm protokolü

Pamukkale Belediyesi, geri dönüşümü mümkün olan atıkların toplanması konusunda ilçeyi ikiye ayırarak, iki ayrı firmayla protokol imzaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2016 Salı, 11:10

Pamukkale Belediyesi, çöpe bırakılan geri dönüşümü mümkün olan atıkların daha hızlı ve aktif bir şekilde toplanması ve ekonomiye kazandırılması konusunda ilçeyi iki ayrı bölgeye ayırdı. Bir bölgede 13, diğer bölgede 55 mahalle bulunuyor. Bu mahallelerdeki atıkların toplanması için ise AKÇEV ve DENÇEV firmalarıyla protokol imzalandı.

İmza törenine Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcısı Veli Demir, DENÇEV firmasi yetkilisi Mustafa Erdoğan ve AKÇEV firması yetkilisi Namık Yüreğil katıldı. Protokolle 13 mahallenin yer aldığı 1. bölgede atıklar DENÇEV, 55 mahallenin yer aldığı 2. bölgede atıklar AKÇEV tarafından toplanacak.

“GERİ DÖNÜŞÜM ÇOK ÖNEMLİ”
İmza töreninde konuşan pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geri dönüşümün önemini vurguladı, firma temsilcilerinden bu konuya hassasiyet göstermelerini istedi. Gürlesin, “Pamukkale ilçesi olarak temiz bir çevre noktasında her türlü çalışmayı yapmaktayız. Doğayı korumak ve gelecek nesillere yaşanabilir bir yer bırakmak için azami gayret gösteriyoruz. Bu anlamda hem atıkların toplanması hem de geri dönüşümü noktasında önemli çalışmaları hayata geçirdik. Bilindiği üzere ilçemiz çok geniş bir coğrafya sahip. Daha etkin ve hızlı bir şekilde dönüştürülebilir malzemelerin toplanması geri dönüşümle ekonomiye tekrar kazandırılması, çevrenin etkin korunması için ilçemizi 2 bölgeye ayırdık. İmzaladığımız protokolle de 2 ayrı firma bölgelerinde çalışmaya başladı. Bu sistemle inşallah geri dönüşüm konusunda ilçemizde daha iyi bir noktaya ulaşacağız. Yeni sürecin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Suha Türkmenoğlu   -  Bağlantı 26 Nisan 2016, 16:07

CHP’li Mehmet Duhan uzun süredir 3ncü Merkez İlçe’yi savunuyor zaten, bu noktaya gelmeleri iyi olmuş 🙂

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

PamukkaleSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 11 26Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 11 29Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 13 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu